Prima pagină » Titlurile zilei » Încă o petrecere dată de Adrian Corduneanu în arest, la vilă! Gemenele interlopului au împlinit 14 ani și sunt frumoase foc: „Sunt inima noastră!” – FOTO

Încă o petrecere dată de Adrian Corduneanu în arest, la vilă! Gemenele interlopului au împlinit 14 ani și sunt frumoase foc: „Sunt inima noastră!” – FOTO

30 mai 2022, 02:00, 23 ,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Adrian Corduneanu nu pare deloc deranjat de arestul la domiciliu și dă petrecere după petrecere. Ieri, fetele interlopului au împlinit 14 ani, iar „Beleaua” a vrut să le sărbătorească live pe Facebook.

Adrian Corduneanu nu este deranjat de arestul la domiciliu și dă petrecere după petrecere. Ieri, fetele interlopului au împlinit vârsta de 14 ani, iar acesta le-a organizat o petrecere acasă, în zona CA Rosetti.

„Azi e ziua la fetele mele Giulia și Rebecca 14 ani. Noi părinții și familia le dorim multă sănătate bucurii, fericire și tot binele din lume. Le iubim maxim posibil, sunt inima noastră și bineînțeles și Adrian Jr. bossul. Vă iubim și sunteți totul pentru noi. Să vă trăiască la toți copii și tot ce iubiți”, a spus Adrian Corduneanu într-o postare pe Facebook.

Corduneanu a postat ieri mai multe filmulețe în mediul online, toate legate de petrecerea dată pentru fetele lui. Zilele trecute, însă, Adrian Corduneanu a primit o palmă destul de grea de la anchetatori. Vila cu care se lăuda pe TikTok a fost pusă sub sechestru. Beleaua de la Iași, așa cum s-a autointitulat interlopul, ar putea rămâne fără vilă, asta după ce procurorii consideră că acesta nu poate justifica banii pe care i-a investit în imobil. Trebuie precizat că Adrian Corduneanu a devenit în ultima perioadă ținta polițiștilor, fiind anchetat în cadrul mai multor dosare penale.

Casa pe care anchetatorii au pus ochii este una impunătoare, are două niveluri și o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. De asemenea, are o curte de 400 de metri pătrați, unde există un foișor.

Vila de lux a lui Adrian Corduneanu, sub sechestru

Adrian Corduneanu nu s-a zgârcit de la nimic. Tot mobilierul este nou, iar imagini din casa interlopului au ajuns de multe ori în mediul online. Adrian Corduneanu, Beleaua de la Iași, așa cum se autointitulează interlopul, se laudă cu o casă ca în filme. Imobilul pe care acesta susține că îl deține este cochet și se află în Iași. Fotografiile și filmulețele pe care el le postează adună mii de reacții din partea fanilor.

Pe TikTok, Beleaua este cel mai „vocal”. Acolo postează aproape în fiecare zi fel de fel de videoclipuri, atât cu el, cât și cu frații sau prietenii săi. Trebuie precizat că, ieri, Corduneanu a decorat curtea casei pentru petrecerea pe care a dat-o pentru fiicele sale.

Comentarii
  • Trăiască justiția din romania, cu r mic ! Aveți curajul sa publicați în presă dosarul din 2010?! ….asta ca să înțelegeți valoarea justiției din romania, cu r mic!

  • Păcat de așa părinți. Poate își vor da seama copiii că banii sunt mânjiți, provin din șantaje, cerșetorie, tâlhării, prostituție, droguri, etc. Odraslele nu vor ști ce înseamnă banul muncit dar își vor da seama ce pramatie penală a fost tată-său. Dumnezeu nu doarme și le va face plata, durerea pricinuită oamenilor se va întoarce la ei, vor plânge în pumni, ascultați ce vă zic.

  • Poi sunt poze cu diamantul ros in Ferentari , cum adică nu poate sa justifice banii

  • Pulea spataru

    Alte stiri nu mai aveti?M am saturat sa tot imi aratati infectii astia libidinosi….o sleata de curve si poponari care isi fut nevestele intre ei si ei in cur la randul lor

  • Ce aveți mă cu șeful meu?!

  • Astea vor ajunge curve ca și mama lor, aia cu Cap de Cal.

  • PANA PE 14 OCTOMBRIE SUNTETI LA PARNAIE. DE SFANTA PARASCHIVA SUNTETI PE CARANTINA. O SA VEDETI. TOTI ADRIAN, VASILICA,ADIN ,BONCU. SE TERMINA CU TAXELE DE LA JOCURI, PROFI,MEGA IMAGE.ANI GREI VA ASTEAPTA

  • OARZA SEF TORINO

    V am batut la Sala, la Hipnotic, la PARNAIE VA BULESC .PISAM AS PE SAGETILE VOASTRE.

  • CHIORU RECIDIVIST

    ADINE DACA E ,TE PROTEJEZ EU LA INCHISOARE.TU ESTI UMFLAT IN PENE NUMAI LANGA CORDUNENII ADTIA LACHITI.

  • Fetele au și ele capete de mânză, seamănă cu mama lor aia care a fugit de acasă când zevzecul asta era la pușcărie. A fugit la țiganii din Ferentari sa producă pentru ei in Elveția. Mama care își iubește soțul și copiii. Ce? Nu se vede din poze câta iubire e între căpcăunii ăștia doi care au lăsat oameni sărmani pe drumuri, fără case?

  • CORDUNENI FUTUTI VA DISTRUG PE TOTI INCLUSIV SAGETILE BONCU ,BOBI BULANGII,ADIN KAKA GROS,.UNU LA UNU VA PUN CAPRA .BAGAMI AS PWULA N RASA VOASTRA DE SIFOANE.

  • LAS VEGAS ,PROFI ,MEGA IMAGE,TAXE DE PROTECTIE, FIRMA DE PAZA HIGHLANDER. NU PLATITI AGENTII DE PAZA, MUNCESC 300 ORE,BATETI COPII CARE FURA DE FOAME .PUSCARIE SCRIE PE VOI VASILICA ADRIAN COSTEL GAGA ADIN MOGOSESTI

  • Ion Gangalistu

    Blestemele Necajitilor terorizati de CORDUNENI SI SAGETI osa va aduca 20 parnaie GUNOAIELOR

  • Recunosc m am futut la Minori si COSTEL CORDUNENU M A LUAT ACASA LA EL SI DORMEAM IMPREUNA. SI VAILICA CU ADIN LA FEL FAC AMOR CA BULANGIII NEFERICITI.

  • Ovidiu Bobîrnat

    Si pe mine ma bătea nevasta ca am cucul mic și capul rotund și fără păr.

  • Tirffaaaa de diamant a rupt Ferentariul…. tiganii se duc la produs si ei si putorile de linga ei!!!!!

  • pentru ala cu SRI

    Ce legatura e intra Corduneni si Profi ???

  • Vecina din Dancu

    Aveți dreptate ,sunt poze cu diamantul ros din Ferentari la produs!Dar a produs din dragoste Pt peștii .Banii nu erau Pt Adrian proteza cum poarta tiganii de la Ciurea! Și nici Pt copiii ei nu a produs ca au fost abandonați fără mâncare in Dancu la vrăjitoarea aia cu batic!

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Doua târfe… una cu cap de cal și cealaltă târfă masculină cu Dinți de Căluț.

  • Nu au invitat și judecătorii care i-au salvat data trecută?!

  • O curva expirata cu arde de femeie iubitoare! Curva asta a lui le învață și pe săracele fetele ei cum sa ia drumul prostituției!

  • Vascu bogdan

    Abia aștept să intre telemeaua la bulău să mă ocup de doamna lui. Vreau sa vad daca are diametrul la diamantul ros lărgit..

  • Tigani boritzi care fac labga in fin si trimit mooooista la bucale la produs!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *