Prima pagină » Local » Încă o lovitură pentru lumea interlopă! Patronul unei florării, complicele lui Adrian Corduneanu, la şantaj! Călin Dumitru a fost reţinut! – EXCLUSIV
Încă o lovitură pentru lumea interlopă! Patronul unei florării, complicele lui Adrian Corduneanu, la şantaj! Călin Dumitru a fost reţinut! - EXCLUSIV

Încă o lovitură pentru lumea interlopă! Patronul unei florării, complicele lui Adrian Corduneanu, la şantaj! Călin Dumitru a fost reţinut! – EXCLUSIV

14 apr. 2022, 21:05,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp, Călin Dumitru, patronul unei florării din Iași, cunoscut complice al interlopului Adrian Corduneanu la infracțiunea de șantaj, a fost reținut.

Se pare că autoritățile l-au reținut pe bărbat pe fondul infracțiunii de complicitate.

Reamintim faptul că Adrian Corduneanu a ajuns în spatele gratiilor, pe fondul infracțiunii de șantaj. „Beleaua de la Iași” i-ar fi cerut unui om de afaceri din Iași suma de 1.000 de euro pentru a-l scăpa de o datorie pe care o avea.

Interlopul a fost ridicat marți de polițiști

Marți, polițiștii l-au ridicat pe Adrian Corduneanu de la un salon de tatuaje din Iași, iar mai apoi au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia.

”Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară în Municipiul Iași, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost dus la sediul Poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, suma de 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei. Pe baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și dus în arest. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Corduneanu a fost lăsat de judecători să meargă acasă

După ce interlopul a ajuns în fața instanței, judecătorii au decis arestarea la domiciliu a acestuia, pentru 30 de zile.

„Este o soluție echitabilă”, a declarat Robert Amuntencei, avocatul lui Adrian Corduneanu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *