Prima pagină » Cancan ultimă oră » Încă o lovitură pentru Aurel Pădureanu. După Cornelia Catanga, o altă pierdere imensă pentru artist

Încă o lovitură pentru Aurel Pădureanu. După Cornelia Catanga, o altă pierdere imensă pentru artist

05 oct. 2021, 09:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Se țin lanț nenorocirile de Aurel Pădureanu care în urmă cu câteva luni și-a pierdut soție, pe marea artistă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga. Acum, Pădureanu este din nou în doliu și deplânge trecerea în neființă a surorii lui.

A murit sora lui Aurel Pădureanu
Aurel Pădureanu se pregătește pentru înmormântarea surorii lui, singura soră care i-a mai rămas, cea mai mare dintre frați. Fănica avea 75 de ani, iar Aurel Pădureanu avea o relație foarte bună cu sora lui. Din nefericire, aceasta s-a stins din viață și Pădureanu spune că este copleșit de durere și își dă seama cât de aproape de om este moartea.

Fănica, sora lui Aurel Pădureanu s-a stins din cauza unei boli nemiloase cu care s-a luptat mult timp. În urmă cu un an a fost supusă unei intervenții chirurgicale, dar fără un rezultat îmbucurător. Acum familia se pregătește pentru înmormântare care va avea loc mâine în Cimitirul Ghencea.

Pădureanu este cu atât mai îndurerat cu cât sora lui era cea care îl suna zilnic, mai ales după moartea Corneliei Catanga, să îl întrebe ce face, cum se simte, cum îi este.

Ea a fost singura care m-a sunat după moartea Corneliei, chiar dacă suferea enorm de mult, a fost operată acum un an și ceva de cancer, asta a dus la moarte. Ea mă suna în permanență chiar dacă era bolnavă, ea a fost singura din familie care mă suna și îmi purta de grijă, a mai spus Aurel Pădureanu într-un interviu la Antena Stars.

Aurel Pădureanu nu poate trece peste durerea pierderii Corneliei Catanga
Cornelia Catanga s-a stins din viață la Spitalul Universitar de Urgență București, la vârsta de 63 de ani. Era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească din România și împărțea scena, de ani de zile, cu soțul ei Aurel Pădureanu. Artista s-a stins la data de 26 martie 2021 în urma unui stop cardiorespirator.

Aurel Pădureanu nu poate trece peste durerea pierderii soției lui mult iubite. El a încercat să se adune și să găsească puterea de a merge mai departe, de dragul fiului său Alexandru. În fiecare zi merge la mormântul Corneliei, cu lumânări și flori. Nu era pregătit pentru această despărțire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *