Prima pagină » Local » Încă o dată Iașul este lăudat! Dana Gonț:“ Pot spune că orașul merită din plin titlul de destinația de city break a anului 2022”

Încă o dată Iașul este lăudat! Dana Gonț:“ Pot spune că orașul merită din plin titlul de destinația de city break a anului 2022”

22 iul. 2022, 02:00, 5 ,
Andreea Andrei, în Local

Jurnalista Dana Gonț a făcut un rezumat al celor patru zile petrecute în lași. Aceasta laudă cultura, gastronomia, arhitectura și tradițiile pe care le-a găsit aici și susține că orașul merită din plin titlul de destinația de City Break a anului 2022.

Încă o dată, Iașul este lăudat în mediul online. De această dată, Dana Gonț a povestit urmăritorilor ei despre experiența plăcută pe care a avut-o în „Orașul celor 7 coline”. Jurnalista a transmis că orașul merită din plin titlul de destinația de City Break a anului 2022. Municipalitatea ieșeană se bucură de astfel de reacții din partea vizitatorilor orașului.

Iașul merită din plin titlul de destinația de City Break a anului 2022!

În urma celor 4 zile petrecute la Iași, Dana Gonț a transmis urmăritorilor ei, din mediul online, părerea pozitivă față de oraș. Aceasta a lăudat ospitalitatea ieșenilor, arhitectura orașului, gastronomia de la restaurante și frumusețea locurilor vizitate.

“M-am simțit ca într-o capitală europeană. Am avut tot ce-mi puteam dori de la o destinație: cultură, arhitectură, gastronomie, lux, relaxare, tradiție. Sunt copleșită de ospitalitatea ieșenilor și de frumusețea locurilor pe care le-am vizitat. Iar Palatul Culturii, această grandioasă bijuterie a orașului, trebuie să fie pe lista de locuri de vizitat măcar o dată în viață, a oricărui român. Gazdele mele au fost Pleiada Boutique Hotel, cel mai bun hotel de 5 stele al anului din România, neafiliat unui lanț internațional, distincție primită la Top Hotel Awards. Un premiu pe care îl merită cu prisosință”, transmite Dana Gonț.

Excursia sa din Iași a fost transpusă în postările sale de pe Instagram. Aceasta a rămas plăcut impresionată de oraș și recomandă tuturor să nu ezite să vină să vadă cu ochii lor ce are Iașul de oferit.

Municipalitatea ieșeană se bucură de aceste laude

Reprezentanții municipalității ieșene se bucură de laudele venite din partea vizitatorilor orașului. Aceștia consideră că distincția de destinația anului 2022, la categoria City Break, este rezultatul colaborării de succes dintre administrația locală și domeniul privat din Iași. Aceștia mulțumesc Danei Gonț pentru laudă, dar nu uită că trebuie să lucreze în continuare la dezvoltarea turismului din Iași.

„Doamna Gonț nu este prima persoană care sosește în Iași și laudă orașul nostru prin intermediul rețelelor de socializare și asta denotă seriozitatea cu care autoritatea locală, împreună cu partenerii privați privesc turismul în orașul nostru. Clar, este și meritul partenerilor privați, mă refer la cei din sectorul HORECA, care reușesc să fie gazde bune, atât din punct de vedere gastronomic, cât și din punctul de vedere al cazării. Bineînțeles, un rol important îl au aici și instituțiile culturale care sunt atractive nu doar pentru ieșeni, ci și pentru cei care doresc să viziteze orașul nostru. Un rol important pentru turismul religios îl are Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Iașul fiind bine cunoscut în calitatea de centru religios din toată zona de Est a Europei. Prin urmare, dacă există un dialog între autoritatea locală, mediul urban și instituțiile de cultură, cu siguranță, el va duce la identificarea celor mai bune soluții astfel încât cei care vizitează orașul nostru, să plece cu o impresie plăcută”, a declarat Sebastian Buraga, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Iași.

Concluzia Danei Gonț cum că Iașul merită din plin titlul de destinația de City Break a anului 2022 vine la scurt timp după ce Dana Budeanu a lăudat curățenia și aspectul general a orașului.

Comentarii
  • O invit pe aceasta doamna si pe str.Mitroplit Varlaam,pe b-dul Poitiers sa vada si pe acolo cum este.Mai ales prin spatele pietii Nicolina.Este un adevarat CITY BREAK.

  • Domnul primar ar trebui sa se apuce de reabilitat clădirile din centru , sunt 2 clădiri langa select și încă 2 langa posta 1 . Vin turiști și pozează ruine.

  • Gunoaiele de pe strazi si mizeria din unii nu va disparea.Neveeeeeer…!!

  • Palpatine II

    🙂 Nimic despre muzee. Asta spune multe.

    Iar muzeul de istorie de la Palat e o rusine! Mai multe afle despre Moldova de la muzeul din Suceava.

  • iete remarca…daca mere numa pa țantru nu mai vede pe de laturi… e din cele mai poluate orase din tiară lol că deh primariul o făcut averi pentru el si e la cazuri penalelele metetelu de el bre…vine alt premar ca aista nu mai poac penala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *