Prima pagină » Local » Inaugurare cu fast la sediul AUR din Iași: „Suntem în marș forțat spre cucerirea puterii în România” – FOTO/LIVE VIDEO

Inaugurare cu fast la sediul AUR din Iași: „Suntem în marș forțat spre cucerirea puterii în România” – FOTO/LIVE VIDEO

16 aug. 2023, 12:03, 3 ,
în Local

Filiala Iași a partidului AUR și-a inaugurat cu mare fast sediul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare.

Sute de membri ai partidului s-au prezentat astăzi, 16 august 2023, în Piața Unirii de unde au început marșul spre noul sediu de partid. Mai mulți preoți au sfințit noua locație în timp ce oamenii ascultau cu mare drag spusele lor.

Sediul AUR Iași a fost inaugurat

La eveniment au fost prezenți sute de oameni pentru a marca un nou început din viața partidului. După finalizarea inaugurării, cei prezenți s-au strâns pentru a face un marș spre sediul Primăriei Iași, unde au scandat pentru demisia primarului Mihai Chirica.

„Membri și simpatizanți ai organizației județene AUR Iași. În primul rând ne-am adunat astăzi pentru a săvârși slujba de sfințire a noului sediu din Iași al partidului. Totodată trebuie să exprim părerea de rău, cel care era îndelung așteptat, vorbesc de domnul președinte George Simion, nu a mai reușit să fie prezent astăzi aici. Am avut nevoie de un sediu reprezentativ pentru filiala Iași și iată că între două puncte de mare semnificație pentru noi ieșenii, între Palatul Culturii și Piața Unirii. Cei care încă nu cred, vor vedea la anul că s-au înșelat amarnic. Alianța pentru Unirea Românilor este în marș forțat spre cucerirea puterii în România. Anul 2024, credem cu toții că va fi un nou început pentru societate românească și pentru România”, a declarat Corneliu Ciucanu, dr. ist. Corneliu Ciucanu, cercetător științific la Centrul de Istorie şi Civilizaţie Europeană din cadrul Academiei Române, filiala Iași, președintele filialei AUR Iași.

Deputatul de Iași, Cristian Ivănuță, a specificat faptul că prin credința oamenilor din partid, unul dintre pilonii esențiali, se vor realiza lucruri importante.

„Dragi colegi, vă mulțumesc că ați ales cu inima astăzi și credința v-a îndrumat să fiți la acest moment de sfințire a sediului nostru. Era nevoie să fie un sediu vizibil, în centru, noi am căutat un spațiu să ne fie alocat, dar a fost foarte greu. Credem noi că va fi un moment de bun augur. Impactul sfințirii de astăzi, este cu atât mai mare, noi suntem ghidați de cei patru piloni, iar cu siguranță cel mai important este credința. Acest spațiu este vegheat de doi mari domnitori, Ștefan cel Mare din fața Palatului Culturii și de Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii”, a specificat Cristian Ivănuță, deputat AUR de Iași.

Zona Moldovei mai puternică

Odată cu inaugurarea noului sediu la Iași, partidul AUR va fi reprezentat și mai bine pe raza Moldovei. Oamenii din partid au punctat faptul că este esențial pentru moldoveni să existe un punct central puternic care să se implice la politica națională.

„Nu-i ușor să faci față provocărilor atunci când primești sarcini la un nivel mai mare. Vă mulțumesc că mi-ați permis să împărtășesc acest moment frumos împreună cu dumneavoastră. Îndrăznesc să spun că puteți considera acest moment un punct nou pentru partid la nivel național, Moldova trebuie să aibă un cuvânt greu de spus în politica națională a partidului AUR. Văd foarte mulți oameni frumoși și știu că este multă pregătire și multă expertiză, competență la Iași. AUR-ul de la Iași merită să spună cel mai important cuvânt în politica Națională. Sunt aici să vă transmit încurajările domnului George Simion, el este aici, fiecare dintre noi îl poartă în suflet și în gând. Vă îndemn să vă păstrați din unitate, fiindcă doar așa putem să ni ridicăm la nivelul dificultății din zilele de astăzi. Puteți să fiți această schimbare pe care românii o așteaptă, stă în puterea fiecăruia dintre noi, să schimbăm și să îmbunătățim viața românilor, gândindu-ne la datoria pe care ne-a transmis-o strămoșii noștri. Să nu uitați de ziua de astăzi, nu este întâmplător faptul că sfințirea acestui sediu este într-o zi de sărbătoare pentru cinstirea martirilor români”, Florin Pușcașu, deputat AUR de Suceava.

Comentarii
  • aveti potential, dar nu exagerati! cu calm si cu un program contructiv veti ajunge undeva intre 25 si 30%.

  • AUR de la Moscova

  • AUR pune suveranitatea pe primul plan. Este prioritatea zero. Logic, deci, AUR nu are cum sa fie pentru subordonarea tarii. Nici catre Est, nici catre Vest. Este ceva nou si de neacceptat pentru cei cu mentalitate de sluga. Pentru ei, libertate inseamna sa-ti alegi stapanul.

  • Cica tov. Vladimir ne-a trimis AURul inapoi. Din pacate nu e aurul pe care-l asteptam.

  • De pe cealaltă lume, Caragiale sigur e invidios.
    Pe de altă parte, dacă votează lumea așa ceva, vai de noi!

  • N-am mai fost la vot de pe vremea lui Base. Dar anul viitor ma duc si votez AUR. Si nu tin secret. Vreau sa vad mutrele lungi ale snobilor. Am destui de astia primprejur, si ma tot freaca la cap cu snobismele lor.

  • La ce fel de comentarii văd pe Facebook, venite din partea unor mari minți iluminate, susținători HAUR, toți cu școala vieții și angajați ai marilor branduri Luis Viton, Chanel, etc.,ferească Dumnezeu să ajungă ăștia la putere, însă, stau și plâng în pumni atunci când realizez că de mulți proști și analfabeți, iubitori de latrina 3, mari iubitori ai Vulpitei și Floricicai Dansatoarea avem în țara asta! Mă oameni buni, nu toți proștii care habar nu au de bunul simț, puși mereu pe scandal și show-uri ieftine, sunt și buni conducători, dacă nu au școală, aia a vieții nu se pune!

  • Voi jigodiile din voma rusească numită Haur plecați dracului la Moscova.. luați-va derbedeul infractor simion, aduceți și Purceaua Urlătoare și pe Macedon Porcu alias Make Spagoveanu sa va facă o sfeștanie și marș la Kremlin sa faceți circ acolo la șefii voștri…

  • Șansă Iasului

    Abia acum AUR vor determina și celelalte partide politice din Iași care au stat și l-au aplaudat pe Chirica. E un mesaj si pentru ei ca nu au făcut nimic și cred ca nici partidele de pe locurile doi sau trei nu vor mai fi la finalul alegerilor unde trebuie. Iașului e liber acum pentru Simion, Sosoaca și alții ca ei. Singura șansă reala a Iasului ar fi candidatura lui Iulian Dascălu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *