Prima pagină » Razboi în Ucraina » În ziua în care Zelenski vorbește cu Xi Jinping despre pace, Kievul trimite drone să îl ucidă pe Vladimir Putin! Oameni de onoare cu „30 de blocuri de explozibili C4”?
În ziua în care Zelenski vorbește cu Xi Jinping despre pace, Kievul trimite drone să îl ucidă pe Vladimir Putin! Oameni de onoare cu „30 de blocuri de explozibili C4”?

În ziua în care Zelenski vorbește cu Xi Jinping despre pace, Kievul trimite drone să îl ucidă pe Vladimir Putin! Oameni de onoare cu „30 de blocuri de explozibili C4”?

26 apr. 2023, 21:35, 14 ,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

În ziua în care aflăm că Zelenski a avut o discuție cu Xi Jinping despre pace, aflăm și că o dronă a fost trimisă pentru a-l ucide pe Vladimir Putin. Acest lucru denotă seriozitatea Occidentului, a Rusiei și a Chinei.

Denotă și seriozitatea oamenilor politici care stau și discută la masă, dar se ucid pe sub ea. Mâine o sa fie trimisă o dronă pentru uciderea lui Xi Jinping sau pentru asasinarea altui președinte?

Este evident că Volodimir Zelenski are o acoperire în spate în momentul în care pune la cale astfel de lucuri, iar vina cade pe americani, cu toate că poate fi din ordinul lor, sau nu.

Kievul trimite drone să îl ucidă pe Vladimir Putin

În urmă cu trei zile, o dronă plină cu explozibili a căzut într-o pădure din apropierea Moscovei și ulterior spațiul aerian a fost închis din cauza posibilei incursiuni a unor avioane mici radiocontrolate.

Astăzi reiese, conform celor relatate de ziarul german Bild, că prin intermediul dronei, serviciile secrete ucrainene ar fi încercat să-l omoare pe Vladimir Putin. Deși ambuscada a eșuat, tentativa a fost ținută secretă de autoritățile ruse.

În după-amiaza zilei de 23 aprilie, din Ucraina ar fi fost lansată o dronă UJ-22 cu o rază de acțiune de până la 800 km și care transporta „30 de blocuri de explozibili C4, pentru o greutate totală de 17 kg”. Ținta ar fi fost parcul industrial Rudnevo, lângă Moscova, unde ar fi putut fi o vizită a lui Putin.

Informații despre călătoria lui Putin, „drept urmare, drona noastră kamikaze a decolat”

Cu toate acestea, drona s-a prăbușit cu 20 de kilometri mai devreme. Nu este clar dacă vizita lui Putin a avut loc vreodată. Bild îl citează pe activistul ucrainean Yuri Romanenko, „despre care se spune că are legături strânse cu serviciile secrete de la Kiev” și care a scris că „săptămâna trecută agenții serviciilor noastre secrete au primit informații despre călătoria lui Putin în parcul industrial Rudnevo. Drept urmare, drona noastră kamikaze a decolat, a trecut prin toate apărările antiaeriene ale Federației Ruse și s-a prăbușit nu departe de parcul industrial”

În cele din urmă, Bild amintește că luni mai multe mass-media ruse au raportat despre o dronă UJ-22 care s-a prăbușit la est de Moscova.

Imediat după descoperirea epavei dronei la Moscova, alarma a fost ridicată tocmai pentru că Rusia se simte din ce în ce mai amenințată pe propriul teritoriu din cauza atacurilor cu drone, ceea ce Kievul nu le admite oficial.

Mykhailo Podolyak a negat

Ministerul Apărării de la Moscova a declarat că ucrainenii au încercat să lovească trei drone submarine la baza Flotei ruse de la Marea Neagră din Sevastopol, Ucraina, dar acestea au fost interceptate fără a provoca pagube.

Dar mai alarmantă a fost descoperirea într-o pădure la doar 35 de kilometri est de suburbiile Moscovei a unui avion fără pilot cu o încărcătură de explozibil. Și astăzi, spațiul aerian de pe aeroportul Vnukovo, unul dintre cele trei aeroporturi ale capitalei, la sud-vestul orașului, a fost închis după raportarea prezenței unei drone în zonă.

În aceleași ore, Washington Post publicase știrea că Statele Unite, temându-se că acțiunile pe teritoriul Rusiei ar putea duce la o escaladare periculoasă a conflictului, ar fi convins forțele ucrainene să amâne atacurile care fuseseră planificate pentru prima aniversare a conflictului.

Cu toate acestea, consilierul prezidențial ucrainean Mykhailo Podolyak a negat: „De ce ar trebui să facem asta? Ce ar rezolva o astfel de acțiune unică?”.

Ca să nu mai vorbim de temerile de posibile atacuri asupra Moscovei, cu ocazia aniversării victoriei împotriva naziștilor în al Doilea Război Mondial, pe 9 mai. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că parada obișnuită de pe Piața Roșie va avea loc în mod regulat, cu un discurs al președintelui Vladimir Putin.

Comentarii
  • Zelenski a fumat prea multa iarba apoi a vazut draci negri si a trimis drona la Putin. Ucrainieni spurcati , isi merita soarta.

  • Anonimule, ce fumezi? Tu chiar crezi povestile astea ? Chiar ca esti diliu!

  • ucraina= teritoriu rusesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ptr laba trista de mai sus

    Iar tu=prostul satului care o suji pe net

  • Ucrainienii fratii rusilor!!!!! De ce ucrainienii urăsc Rusii si romanii si polonezii si maghiarii si toate rasele de pe pământ? Datorita Rusiei Ucraina s- a dezvoltat, si- a mărit teritoriul cu teritoriile date de- a moaca de Rusia, tarii rusi au facut totul in Ucraina in plus in timpul urss Rusia a investit mult in Ucraina si ca răsplată Ucraina uraste Rusia a dorit sa o distrugă. Daca Putin nu ar mai exista, ar fi mult mult mai rau, razboiul ar continua oricum.

  • Nici nu au curaj sa semneze aceasta mizerie de articol!

  • Interesant!
    Putin are dreptul sa asasineze pe oricine (inclusiv pe Zelenski la inceputul conflictului) dar pentru el nimeni nu are dreptul.

  • Vreau de ieri sa postezi niste informatii foarte importante, iar ZOILE nu le posteaza.
    Praful si pulberea se va lege de acesti CRININALI IDIOTI si de familiile lor retardate ca si ei.

    Informatiile se pot verifica dar voi CRIMINALII ZOIaristi nu sunteti interesati de adevar ci de arginti.
    La inceput se vorbeste despre vaccinul ucigash din alimente, despre care oamenii ar trebui informati impotriva voitei CRIMINALILOR de la butoane care importa grau si alimente ucigase pentru a omora romanii idoti carora le cer voturile cu minciuni.
    Voi ZOIARISTII, pentru ca mancati doar rahat credeti ca nu veti fi afectati de aceste alimente ucigase, dar Dumnezeu nu doarme si are si pentru voi rasplata pentru CRIMELE comise prin neinformare si MINCIUNI. O sa va ia Dracu’si nu o sa va dati seama, CRIMINALILOR RETARDATI, WC-uri imputite ce sunteti !
    „Toate vaccinurile, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sputnik V sunt făcute după același principiu” Ei spun că sunt „vaccinuri care modifică ADN-ul menite să modifice genele oamenilor din clasa inferioară”. „Se pare că vaccinurile au fost menite să facă posibilă controlul oamenilor prin telecomandă. Pentru confirmare, consultați acest brevet Pfizer acordat în 2021 pentru comunicarea în turnul celular cu oameni injectați cu grafen din întreaga lume: Pfizer – Brevet: 11107588b2 (https://patents.google.com/patent/US11107588B2/ro)
    Nu numai că, rușii avertizează acum că, odată cu respingerea la nivel mondial a vaccinării în curs de desfășurare, KM a găsit o modalitate de a folosi laptele pentru a modifica ADN-ul uman într-un mod similar. Ne-au trimis un link către acest articol științific care susține că „ARNm furnizat de exozomi derivați din lapte… poate funcționa ca un nou sistem de administrare orală pentru ARNm”.
    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.12.19.517879v1

  • ziarul pulii

  • Ptr nihai oligofrenul

    Mihaita ieri n-ai postat ca erai la „fara clanta”oligofrenule

  • Numai tu iei clantza.

  • Ma pish pe rushi

    In afara de vodka proasta, neamul ruso-imputit a mai produs ceva in istoria sa? Crime si jafuri! I s-a urcat botoxul la creier micutului Putin… Apropo, mai poarta pantofi „bucuria piticului”? :))

  • MOOOOIEEEEE UCRAINA …SI MULTE PUROAIELE CU SINGE PENTRU MALAGAMBISTI CARE SUG CHILOTII LA MORTII UCRAINENI PLINI DE VIERMI!!!!!! GEN LUCAS DIARIE CU SINGE,,,,,

  • Ptr laba trista de mai sus

    Proasta phula a fost la cwrw lu matha carnatule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *