Prima pagină » Cancan » În urmă cu câțiva ani cântărea peste 100 de kilograme, iar acum arată ca un topmodel! Nici fanii nu au recunoscut-o

În urmă cu câțiva ani cântărea peste 100 de kilograme, iar acum arată ca un topmodel! Nici fanii nu au recunoscut-o

21 sept. 2022, 12:34,
în Cancan

Jessica Simpson a revenit la silueta care a consacrat-o în tinerețe. Artista arată senzațional după ce a topit peste 45 de kilograme. Până și fanilor le-a fost greu s-o recunoască în cele mai recente postări.

Jessica Simpson a frânt multe inimi în tinerețe și a fost idolul a milioane de adolescenți. Blondă, cu sâni voluptuoși, picioare lungi și talie subțire, Jessica făcea furori de fiecare dată când apărea pe scenă sau pe covorul roșu.

Cele trei sarcini și-au pus amprenta pe silueta vedetei, iar la un moment dat, Jessica ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme.

Jessica Simpson a slăbit extrem de mult

Artista în vârstă de 42 de ani a recunoscut că și-a făcut operație de micșorare a stomacului și astfel a reușit să topească peste 45 de kilograme. Totodată, Jessica a început să facă sport și să țină o dietă echilibrată.

Mândră de noua siluetă, Jessica își promoveze cele mai sexy piese vestimentare din colecția de toamnă care îi poartă numele.

În imaginile postate pe Instagram, fanii au recunoscut-o cu greu. Jessica și-a etalat picioarele perfect sculptate într-o pereche de pantaloni de piele super scurți.

“Arăți grozav!”, “Picioare de vis!”, “Nici măcar nu te-am recunoscut!”, “Arăți ca la 20 de ani”, “Cea mai sexy femeie de pe planetă”, “Arăți ca un supermodel!”, i-au scris fanii.

Cine este Jessica Simpson

Jessica Ann Simpson este o cântăreață, actriță și textieră americană. Ea a devenit cunoscută la finele anilor ’90 prin intermediul cântecului său de debut intitulat „I Wanna Love You Forever”,care a devenit cel mai cunoscut disc single al său din întreaga-i carieră, fiind până astăzi singurul său hit de top 10 în clasamentul Billboard Hot 100.

Materialul său discografic de debut, Sweet Kisses, a fost lansat la sfârșitul anului 1999 în țara sa natală,fiind promovat cu ajutorul altor două extrase pe single lansate pe parcursul anului următor, „When You Are” (un duet cu viitorul său soț Nick Lachey) și „I Think I’m In Love With You”.

Pentru Simpson anul 2001 a început cu o nouă imagine promovată prin intermediul discului Irresistible.

Schimbarea însă, i-a provocat carierei sale artistice un declin, albumul primind doar un disc de aur în țara sa natală, spre deosebire de dublul disc de platină obținut de materialul precedent.

La nivel mondial, era Irresistible a reprezentat de asemenea un declin, singurul cântec intrat în clasamente fiind piesa principală a albmului.

La finele anului 2002 cântăreața s-a căsătorit cu interpretul Nick Lachey, fostul component al formației 98 Degrees, cu care Simpson a susținut o serie de concerte pentru a-și promova albumul Sweet Kisses.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *