Prima pagină » Radio » Actualitate » În urmă cu 7 ani, Laura Bretan câștiga Românii au Talent. Cum arată acum și cu ce se ocupă tânăra de 21 de ani

În urmă cu 7 ani, Laura Bretan câștiga Românii au Talent. Cum arată acum și cu ce se ocupă tânăra de 21 de ani

25 iul. 2023, 12:02,
în Radio

În 2016, Laura Bretan câștiga cel de-al șaselea sezon al emisiunii Românii au Talent, uimind o țară întreagă cu vocea ei. Artista, de origine română, s-a născut în Statele Unite, unde locuiește și în prezent. Anii au trecut, Laura Bretan a devenit o tânără superbă și este studentă la cea mai importantă şcoală de muzică din Chicago.

În 2016, Laura Bretan a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Românii au talent”, în urma votului publicului. La acea vreme, soprana avea numai 13 ani și a reușit să ridice juriul în picioare chiar de la începutul momentului pe care l-a prezentat la preselecții. Au trecut 7 ani de atunci, iar viața Laurei Bretan s-a schimbat radical. Cum arată și cu ce se ocupă în prezent câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al show-ului de talente!

Laura Bretan, câștigătoarea Românii au Talent, transformare spectaculoasă

Laura Bretan este o artistă de origine română, însă s-a născut în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește și în prezent. În urmă cu șapte ani, ea a reușit să intre în posesia premiului în valoare de 120.000 de euro a celebrului concurs de talente. După ce a câștigat show-ul, Laura Bretan și-a continuat cu succes cariera muzicală.

Tânăra a avut ocazia să susțină concerte în Elveția, Germania, Italia, Belgia, Spania, Japonia, Marea Britanie sau Israel și a concertat alături de alți artiști americani. La 21 de ani, este studentă la cea mai importantă şcoală de muzică din Chicago și a lansat primul album din cariera ei, „World I See”, pentru care a primit Discul de Aur.

Zilele acestea, tânăra, care s-a transformat spectaculos, se află în România și va cânta în cadrul unui eveniment organizat de comunitatea penticostală.

„Mi-a fost dor, foarte mult, de România. Mă bucur să fiu înapoi. Sunt numai de o săptămână aici, împreună cu sora mea, cu mama. Am să cânt un duet cu sora mea, un solo, o să cânt o piesă pe care a scris-o fratele Dan. Am puține emoții, ca de fiecare dată când mă urc pe scenă, dar mă bucur să fiu aici și abia aștept să începem”, a spus Laura Bretan, potrivit Cancan.ro.

Motivul pentru care a participat la show-ul din România

În urmă cu ceva timp, Laura Bretan povestea că nu premiul cel mare a determinat-o să se înscrie la „Românii au talent”. Atunci, ea a avut o motivație personală, și a nume a cântat în memoria bunicului ei. Soprana a spus că acesta s-a stins din viață cu puțin timp înainte de preselecțiile show-ului de talente.

„Am făcut-o pentru a-i îndeplini dorinţa bunicului meu. A murit în luna ianuarie şi am făcut-o în memoria lui. Am fost în România pentru a participa la înmormântare şi am auzit că sunt audiţiile «Românii au Talent». Am fost la audiţii pentru că ştiam cât de mult i-ar fi plăcut să mă vadă pe acea scenă. Am făcut-o în memoria lui şi i-am dedicat lui acel moment. Era cel mai mare fan al meu, m-a sprijinit mereu şi m-a sfătuit să fiu perseverentă şi să nu renunţ niciodată”, spunea Laura Bretan, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`