Prima pagină » International » În Ucraina războiul continuă: Orașe bombardate, tancuri pe străzi și oameni care fug disperați din calea rușilor

În Ucraina războiul continuă: Orașe bombardate, tancuri pe străzi și oameni care fug disperați din calea rușilor

25 feb. 2022, 10:24,
BZI.ro, în International

Bombardamentele nu au încetat în Ucraina. Orașele devin fantomă, iar oamenii fug disperați din calea rușilor. Armata rusă a luat cu forța două vehicule ale Forțelor Armate ale Ucrainei. De asemenea, armata se îndreaptă spre centrul Kievului, fiind urmate de un convoi de camioane rusești.

Kievul este înconjurat din toate părțile de armata rusă. Ucraina pune rezistență invaziei rusești. În direcția nord-vest a orașului, trei poduri au fost aruncate în aer pentru a opri trecerea trupelor inamice. Forțele terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei avertizează că este posibil ca inamicul să intre în așezările adiacente din Vorzel. Trupele ruse au trecut deja de Dimer.

o explozie in oras

În regiunea Simi, de la ora 5:40 dimineața, au început mișcări active ale echipamentelor militare inamice

Inamicul continuă invazia în Ucraina: Orașele sunt aruncate în aer

Ivankov se află la jumătatea drumului spre orașul Kiev. Lângă Ivankov, soldați ai forțelor armate ale Ucrainei au aruncat în aer mai multe poduri pentru a opri coloana de tancuri a trupelor de ocupație, care se îndrepta spre Vishgorod. Forțele Armate ale Ucrainei au spus că după trecerea acestui pod, Rusia își va deschide oportunitatea de a invada Kievul prin Vishgorod. În plus, în satul Romanovka, regiunea Kiev, la fel a fost aruncat în aer un pod peste râul Irpen.

Forțele Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei au dat alarma. Ei au spus că după luarea cu forța a celor două vehicule ucrainene, Rusia le folosește pentru invazie. În plus, invadatorii sunt îmbrăcați în uniforme militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Cei din urmă le solicită cetățenilor Ucrainei să fie vigilenți și să raporteze agențiilor de aplicare a legii dacă primesc informații.

Ministrul adjunct al Apărării, Anna Maliar a menționat că armata rusă se deplasează cu viteză spre centrul Kievului din direcția Obolon.

un pod distrus

Forțele Armate ale Ucrainei au spus că după trecerea acestui pod, Rusia își va deschide oportunitatea de a invada Kievul

Atacurile nu au încetat toată noaptea: Cozi din tancuri se îndreaptă spre Kiev

În regiunea Simi, de la ora 5:40 dimineața, au început mișcări active ale echipamentelor militare inamice. În vecinătatea Akhtirka, pe la 7:30 dimineața, a început o bătălie extrem de puternică. Bubuiturile răsunau în toate localitățile vecine.

Șeful Administrației Regionale Civil-Militare din Simi, Dmitrii Zhivitski a explicat pe Facebook care este situația din această regiune.

„Situația din regiune este alarmantă. Dar trebuie să rezistăm. Echipamentele militare sunt în tranzit prin regiune. În toate orașele cu semnificație regională, pe toate clădirile administrative, sunt încă steaguri ucrainene”, a menșiona Jivitski.

Zhivitski a mai adăugat că cozile de tancuri se aud cu o anumită frecvență în apropierea Kievului. Iar lupta împotriva tancurilor agresorului continuă în Trostianets.

un pod distrus

ângă Ivankov, soldați ai forțelor armate ale Ucrainei au aruncat în aer mai multe poduri pentru a opri coloana de tancuri a trupelor de ocupație

Numărul victimelor este în creștere: În zori au fost înregistrați noi răniți

Cel puțin trei persoane au fost rănite în urma doborârii unei aeronave inamică. Aceasta a lovit o clădire rezidențială, provocând noi victime. Potrivit datelor preliminare, trei persoane au fost rănite, una dintre ele în stare gravă. Acestea au fost rănite în urma unor fragmente de rachetă lovite într-o clădire de locuințe de pe strada Kosice 7-A. Ambulanțele continuă să ducă oamenii la spitale.

Tot mai multe zone din Ucraina sunt în pericol, atât marele orașe, cât și localitățile din apropierea acestora. Toate serviciile de urgență sunt la fața locului. Casele sunt în flăcări, existând pericol de distrugere în tot mai multe orașe din Ucraina.

mai multe masini militare pe o strada

Ucraina pune rezistență invaziei rusești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *