Prima pagină » Radio » Actualitate » În trecut, Flavia Apostol suferea de anorexie. Cum arată acum prezentatoarea TV

În trecut, Flavia Apostol suferea de anorexie. Cum arată acum prezentatoarea TV

08 mart. 2023, 10:13,
în Radio

În trecut, Flavia Apostol, fosta prezentatoare de la Money Channel, a suferit în trecut de anorexie, trecând prin momente foarte grele. Din fericire, aceasta a reușit să depășească aceste probleme, dar după ce a trecut printr-un calvar. În prezent, Flavia Apostol are 34 de ani și a dezvăluit experiența aproape mortală prin care a trecut.

Flavia Apostol este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, principalul ei motiv fiind acela de a le arăta oamenilor că orice problemă poate fi depășită. Flavia Apostol a avut mari probleme de sănătate, pe care a reușit să le depășească, și a adoptat un stil de viață sănătos. În prezent, fosta prezentatoare TV arată ca un manechin, fără a mai fi nevoie să se înfometeze și să-și pună viața în pericol.

Cum ajuns Flavia Apostol să sufere de anorexie

La vârsta de 24 de ani, Flavia Apostol era extrem de slabă, iar medicii se temeau pentru viața ei. La o înălțime de 1,72 m, aceasta ajunsese să cântărească doar 38 de kilograme, iar de aici au apărut și multe probleme de sănătate.

„Abia la 38 de kilograme mi-am dat seama că mi-am închis toate ușile. Refuzam orice ajutor. Mă duceam la sală, alergam, chiar dacă eram foarte slabă. Mulți îmi spuneau că sunt urâtă, oribilă, că arăt îngrozitor”, spunea Flavia Apostol în urmă cu ceva timp.

Fosta prezentatoare TV a ajuns să sufere de anorexie deoarece nu îi plăcea carnea, renunțând la acest aliment. De asemenea, ea a încetat să mai consume alimentele procesate și zahărul. Flavia Apostol a povestit că dintr-o dată nu a mai putut să mănânce. Ajunsese să consume cel mult 400 de kcal la o masă, ceea ce înseamnă foarte puțin pentru o persoană activă. Mai mult, alerga zilnic kilometri întregi și mergea la sală de câteva ori pe săptămână. Într-o lună și jumătate a slăbit 10 kilograme și abia atunci și-a dat seama de gravitatea situației.

Flavia Apostol a depășit toate problemele

După câteva luni de chin, Flavia Apostol și-a schimbat dieta și a început să crească în greutate, fără să apeleze la ajutorul medicilor. Și-a impus singură să mănânce mai mult și pofta de mâncare i-a revenit.

„Acum mănânc dimineaţa consistent. Am grijă ca la masa de prânz să consum multe legume pe grătar (vinete, broccoli, conopidă, spanac, mazăre, dovlecei) şi brânzeturi. Apoi mai am o gustare în jur de ora 18:00, după care mănânc cina. Iar între aceste mese, dacă mi-e poftă de ceva, mănânc alune sau caju”, a mai spus Flavia Apostol.

Mai mult, în 2018 s-a căsătorit și a devenit doamna Stoicescu, însă a divorțat între timp și acum trăiește o altă poveste de dragoste. De asemenea, a înființat o televiziune online, Woman TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`