Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – În Studioul BZI LIVE este programată o nouă ediție-dialog specială alături de conf. univ. dr. Gheorghe-Ilie Fârte, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza din Iaşi”

LIVE VIDEO – În Studioul BZI LIVE este programată o nouă ediție-dialog specială alături de conf. univ. dr. Gheorghe-Ilie Fârte, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza din Iaşi”

20 aug. 2024, 18:56,
în BZI LIVE
LIVE VIDEO - În Studioul BZI LIVE este programată o nouă ediție-dialog specială alături de conf. univ. dr. Gheorghe-Ilie Fârte, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza din Iaşi

Miercuri, 21 august 2024, începând cu ora 13.00 în Studioului BZI LIVE este programată o nouă editie-dialog, alături de conf. u șiniv. dr. Gheorghe-Ilie Fârte, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi.

Aceasta va avea în prim-plan următoarele teme: 1. Situația de la SNSPA!; 2. Putem să îi considerăm „vinovați” pe toți cei din SNSPA de această „tăinuire”?; 3. Este pregătită societatea românească pentru o femeie președinte? De ce avem nevoie de o lege pentru a exista egalitatea de șanse (în reprezentarea politică bărbați – femei) în România!; 4. Dacă în Turul al II-lea pentru Palatul Cotroceni vor ajunge candidații PNL respectiv PSD, pe cine ar putea vota electoratul de Dreapta respectiv Suveranist!; 5. În actualul context european, ce parcurs pot avea formațiunile suveraniste pe viitor, având în vedere că acum un secol acestea au avut avut un mare câștigă de cauză? E ceva ciclic?; 6. Ce poate face diferența dintre K. Harris și D. Trump!; 7. Este, la acest moment, o oportunitate pentru Uniunea Europeană să accepte ca stat-membru țari din Balcani (gen Albania, Macedonia de Nord, Kosovo)?; 8. Cazul Turciei!

Sunt mulți turci (cetățeni germani fideli Erdogan) în Germania! Pot influența Alegerile? Așadar, o producție media BZI LIVE de maxim interes și actualitate ce merită a fi urmărită!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *