Prima pagină » Cancan ultimă oră » În plin proces de divorț, Anamaria Prodan se reinventează! Sexy-impresara îsi schimbă total imaginea

În plin proces de divorț, Anamaria Prodan se reinventează! Sexy-impresara îsi schimbă total imaginea

13 feb. 2022, 09:20,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a recurs, în ultima perioadă, la o serie de schimbări de look. Sexy-impresara este mai pornită ca niciodată șă-și schimbe viața.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice și ambițioase femei ale lumii showbiz-ului autohton. Aspectul fizic și imaginea ei în spațiul public sunt două lucruri extrem de importante pentru sexy-impresară, așa că are grijă de ele în cel mai mic detaliu.

Deși este în plin proces de divorț și are o viață extrem de ocupată, Anamaria Prodan nu uită să acord atenție propriei imagini. În ultima perioadă, aceasta a făcut o serie de schimbări care îi vin mănușă și nu o spunem numai noi, ci de aceasta părere sunt și fanii ei. Iată despre ce este vorba!

Ce intervenții și-a făcut Anamaria Prodan în urma perioadă

Anamaria Prodan nu se teme de schimbări, nici măcar atunci când vine vorba de imaginea ei, de care are foarte mare grijă. Fiecare aparație a ei este una care le taie pur și simplu respirația fanilor, așa că este atentă la intervențiile de înfrumusețare la care apelează.

Recent, aceasta și-a făcut o schimbare la nivelul sprâncenelor. Mai exact, blondina a decis să le dea o formă și o culoare care să reziste de-a lungul timpului și să nu mai fie nevoie să le machieze în fiecare nu, nu de alta, dar este o femeie extrem de ocupată. Astfel că Anamaria Prodan a optat pentru o micropigmentare, iar rezultatul este ca la carte.

Părul a fost, fără doar și poate, cel mai comentat în decursul anilor. În urmă cu ceva timp, aceasta a decis să-și schimbe coafura care a consacrat-o și a recurs la extensii.

Dar are grijă ca podoaba capilară să fie atent îngrijită, iar părul ei să arate impecabil. În urmă cu o zi, ea a mers la un salon de lux, din Capitală, unde și-a pus unele noi și a postat rezultatul pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pe Tik-Tok: „Tu crezi vreodată că pe mine mă interesează ce zice lumea?!”

Anamaria Prodan este o femeie care știe să discearnă binele de rău. Pentru că are un caracter puternic, afacerista are abilitatea de a trece cu vederea lucrurile rele care se întâmplă și răutățile care se spun despre ea sau despre familia ei. Sexy-impresara a distribuit un videoclip, pe canalui ei de Tik-Tok, acolo unde a lăsat un mesaj cu subînțeles.

„Tu crezi vreodată că pe mine mă interesează ce zice lumea?! NU! Ascult așa, pentru că sunt o fată educată, dar întodeauna m-am lovit eu cu capul(…) Mi-am făcut un cucui, m-a durut, a fost cucuiul meu”, a declarat Anamaria Prodan, într-o postare de pe Tik-Tok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *