Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – În perioadele de criză sunt mai predispuși adolescenții la consumul de droguri? Subcomisarul de poliție Marius Manea, șeful C.R.P.E.C.A. Iași, expune la BZI LIVE soluțiile de prevenire a acestui fenomen – FOTO

LIVE VIDEO – În perioadele de criză sunt mai predispuși adolescenții la consumul de droguri? Subcomisarul de poliție Marius Manea, șeful C.R.P.E.C.A. Iași, expune la BZI LIVE soluțiile de prevenire a acestui fenomen – FOTO

27 mart. 2022, 14:26,
în BZI LIVE

Luni, 28 martie 2022, de la ora 13:00, invitat în studioul BZI LIVE va fi subcomisarul de poliție Marius Manea, șeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași.
Specialistul va discuta despre consumul de substanțe interzise raportat la perioadele de criză. Este posibil ca pe fondul vremurilor incerte pe care le traversăm să ne confruntăm cu o creștere a incidenței consumului de droguri în rândul tinerilor?
Stabilitatea economică îi poate ajuta pe părinţi să investească în dezvoltarea copilului, pe când instabilitatea economică poate afecta dinamica familială şi abilitatea de a fi un părinte bun iar atunci lucrurile pot fi scăpate de sub control.
Invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre proiectele pe care le are în derulare Centrul și strategiile adoptate pentru a veni în preîntâmpinarea unui astfel de fenomen.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`