Prima pagină » Eveniment-Social » „În palme, nisip”: Andreea Vrînceanu își face debutul în poezie
„În palme, nisip”: Andreea Vrînceanu își face debutul în poezie

„În palme, nisip”: Andreea Vrînceanu își face debutul în poezie

24 feb. 2022, 07:15,
Maria Moldovanu în Eveniment-Social

Bucurie pentru iubitorii de poezie! „În palme, nisip” este debutul Andreei Vrînceanu în lumea glorioasă a poeților. Cartea este o odă închinată iubirii, făurită dintr-un ghem de sentimente și trăiri. Tânăra susține că principala sursă de inspirație a fost o voce interioară, profundă care încerca să se facă auzită. Aceasta speră să-și poată bucura cititorii în timpul apropiat, cu un roman, la care deja lucrează.

Andreea Vrînceanu este o tânără artistă din Iași care recent și-a lansat primul volum de poezii. Aceasta a anunțat pe rețele de socializare că are ceva pregătit pentru urmăritorii săi, iar pe data de 18 februarie 2022, a lansat o carte cu versuri, doar în mediul online, ca urmare a restricțiilor impuse pentru combaterea actualei pandemii. Tânăra nu se întristează, pentru că în scurt timp, anunță ea, va urma și o mică reuniune cu cititorii săi și persoanele dragi, față în față.

 copera si spatele cartii

Volumul este o odă închinată iubirii, făurită dintr-un ghem de sentimente într-o lume imaginară

„În palme, nisip”: Andreea Vrînceanu, despre inspirație și actul poetic

 Andreea Vrinceanu tine in mana 2 carti, imbracata intr-o rochie neagra cu buline alba si cu o palarie

Artista ar vrea să își contureze toate pasiunile adunate de-a lungul vieții și să continue cu proiectele începute

Recent a avut loc prima lansare de carte a tinerei artiste Andreea Vrînceanu. Aceasta a prezentat întregii sale comunități din mediul online câteva poze din ceea ce avea să devină, în scurt timp, o carte cu poezii întitulată „În palme, nisip”.

Tânăra povestește că principala sursă de inspirație pentru plămădirea acestui volum a fost o voce interioară care încerca să se facă auzită, și care totuși, a reușit, prin micile plăceri ale vieții, aidoma unui apus de soare pe vârf de munte, niște ochi albaștri ca marea, sau o scurtă îmbrățișare a celor dragi.

„Influența cea mai mare a fost o stare interioară profundă care încerca să își găsească glas. Călătoriile la mare m-au influențat, iarăși, extrem de mult, și de asemenea, pot spune că EL avea marea în ochi, iar marea naufragia în palmele mele, pline de versuri”, ne spune Andreea Vrînceanu.

Volumul este o odă închinată iubirii, dintr-un ghem de sentimente într-o lume imaginară care servește drept adăpost pentru tânăra poetă.

„Nu întotdeauna se întâmplă lucrurile așa cum ne dorim, așa că mi-am creat o lume a mea în care mă refugiez. Actul poetic vine dintr-un amalgam de sentimente… mai bune, mai puțin bune. Mai mult, niciodată nu se produce la fel. În palme, nisip” este volumul meu de debut în care am încredere și în care mi-am pus sufletul”, povestește Andreea.

Andreea Vrinceanu pe malul marii la apus de soare

Pe lângă dragostea nemărginită pentru poezie și literatură, Andreea nutrește sentimente aparte pentru tot ce înseamnă muzică

Un artist complet: dansează, cântă și este expertă în machiaj

Andreea Vrinceanu asezata pe niste scari, tine in mana o carte si zambeste

Recent a avut loc prima lansare de carte a tinerei artiste Andreea Vrînceanu

Tânăra poetă este un suflet liber, dornic de a crea și de a aduce lumii lucruri frumoase. Pe lângă dragostea nemărginită pentru poezie și literatură, Andreea nutrește sentimente aparte pentru tot ce înseamnă muzică. Ba mai mult, în prezent chiar lucrează la propriul său album muzical, la care singură își scrie versurile. Este o persoană artistică din toate punctele de vedere, dansează, cântă, are un mic atelier de make-up, și nu aruncă la gunoi timpul prețios, dimpotrivă, preferă să-l petreacă în tren spre o nouă destinație care poate fi explorată. La întrebarea „ce planuri de viitor are” artista a răspuns că ar vrea să își contureze toate pasiunile adunate de-a lungul vieții și să-și ducă mai departe proiectele începute. Iar cu timpul, se gândește să  se dezvolte ca administrator și în domeniul turistic. Din perspectiva literară, tânăra speră să-și poată bucura cititorii în timpul apropiat, cu un roman, la care deja lucrează. Aceasta afirmă că nu vrea să renunțe nici la poezie, și că o are la purtător.

„Scrisul este alături de mine indiferent de situație, mă ajută, mă eliberează, îmi dă o stare de liniște”, se destăinuie artista.

Andreea este un artist la început de carieră, care încearcă să descopere lumea prin ochii artei și să-și transpună emoțiile, trăirile și sentimentele prin versuri. În palme, nisip este cartea în care Andreea Vrînceanu și-a lăsat o părticică din viața sa, și care a ghidat-o ca un felinar prin întuneric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *