Prima pagină » Magazin » În luna august, Urban Playfield transformă parcul Palas într-o zonă de joacă și mișcare pentru întreaga familie
În luna august, Urban Playfield transformă parcul Palas într-o zonă de joacă și mișcare pentru întreaga familie

În luna august, Urban Playfield transformă parcul Palas într-o zonă de joacă și mișcare pentru întreaga familie

15 iul. 2024, 12:47,
BZI.ro, în Magazin

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, își continuă periplul prin țară şi va ajunge la Palas, în perioada 17 – 18 august 2024, aducând bucuria mișcării și a jocului în inima comunității. Organizatorii au pregătit demonstrații sportive, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete și zumba, activități pentru copii și multe alte surprize. Caravana va merge prima dată în Iulius Town Timișoara, în perioada 27 – 28 iulie, iar pe 3 și 4 august va fi la Satu Mare.

Iași și Timișoara vor găzdui evenimentele Urban Playfield în parcurile ansamblurilor mixte Palas, respectiv Iulius Town, dezvoltate de compania IULIUS, iar Satu Mare, în Piața Libertății, oferind participanților o varietate de activități sportive și divertisment. De la volei și tenis, până la escaladă și badminton, Urban Playfield promite să transforme spațiile urbane în adevărate zone de joacă și mișcare. Accesul la toate activitățile este gratuit.

Evenimentul promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială, și încurajează pe toată lumea să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant. Transformând spațiile urbane în zone de joacă, Urban Playfield demonstrează că sportul și joaca pot fi integrate în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield: „Am inițiat acest eveniment tânăr și fresh anii trecuți în Cluj-Napoca, iar de anul acesta, Urban Playfield a devenit un festival în tur național prin 10 orașe. Am început în luna mai cu Alba Iulia, Cluj-Napoca și Brașov. A fost un super succes, foarte mulți oameni au venit în zona noastră plină de distracție prin mișcare. Așa că suntem bucuroși să reluăm aventura și să ajungem acum în alte orașe minunate din România pentru a promova dreptul nescris la joacă și mișcare!

Urban Playfield este și o ocazie pentru cluburile sportive din orașe de a-și prezenta performanțele și sportivii, iar pentru comunitate de a le cunoaște. Accesul la toate activitățile este gratuit, iar evenimentul se va desfășura între orele 10:00-21:00.

Programul general Urban Playfield 2024:

  • 10:00: Deschiderea oficială a evenimentului
  • Pe parcursul zilei: invitații la joacă, demonstrații sportive, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete și zumba, activități pentru copii și alte surprize
  • 21:00: Închiderea oficială a programului zilei

Urban Playfield este un proiect care face un tur naţional în 10 orașe din țară, dedicate jocului și sportului de masă. Fiecărui oraș-gazdă îi este rezervat un weekend cu o varietate de activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă.

Evenimentul este organizat de către echipa Sports Festival, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România. Ansamblurile mixte Iulius Town Timişoara și Palas Iaşi sunt parteneri de locație ai Urban Playfield.

Mai multe detalii pe urbanplayfield.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *