Prima pagină » Local » Tâlhărie calificată în plină stradă, la Iași! Unei femei i-a fost smuls din mână telefonul mobil!
Tâlhărie calificată în plină stradă, la Iași! Unei femei i-a fost smuls din mână telefonul mobil!

Tâlhărie calificată în plină stradă, la Iași! Unei femei i-a fost smuls din mână telefonul mobil!

02 mart. 2022, 02:00,
Iustina Groza, în Local

În Iași, o femeie a fost victima unei tâlhării. Totul s-a petrecut în plină stradă. Ștefan Gavril Bujor este acuzat că i-a smuls victimei din mână telefonul mobil marca Huawei chiar în timp ce aceasta îl folosea. Judecătoria Iași a emis recent o condamnare de 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pe numele individului.

O tâlhărie calificată a avut loc la Iași în plină stradă. Victimă a fost o femeie care își plimba câinii. Aceasta a fost surprinsă de Ștefan Gavril Bujor, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care i-a smuls telefonul mobil marca Huawei din mână. Victima a încercat să fugă după individ, însă nu a reușit să îl prindă. În acest sens, camerele de luat vederi amplasate pe străzile din zonă au ajutat la prinderea suspectului. În aceeași măsură, însă, anchetatorii s-au folosit și de sistemul GPRS al telefonului mobil luat.

Sediul Judecatoriei Iasi

Judecătoria Iași a emis o condamnare de 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru tânărul acuzat de tâlhărie

O femeie din Iași, victima unui act de tâlhărie calificată în plină stradă

 Un bărbat este incatusat si condus de catre doi politisti

Ștefan Gavril Bujor a fost prins de către polițiști, iar telefonul mobil a fost returnat victimei

În Iași, un bărbat a fost acuzat de o tâlhărie calificată comisă în plină stradă. Conform anchetatorilor, Ștefan Gavril Bujor i-a smuls din mână victimei un telefon mobil. Agresorul în vârstă de 26 de ani și-a justificat fapta prin lipsa de bani. În același timp, el a recunoscut și a manifestat regret în fața magistraților pentru ce a făcut. Astfel, Judecătoria Iași a emis recent o sentință de 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru tânărul acuzat de tâlhărie.

Conform anchetatorilor, incidentul a avut loc pe data de 20 februarie 2021 în timp ce victima își plimba câinii în aer liber pe străzile din Iași. Brusc, cineva i-a smuls din mână victimei telefonul mobil chiar în timp ce aceasta îl folosea. Oamenii legii au spus că Ștefan Gavril Bujor a început să fugă după ce a luat telefonul mobil marca Huawei. Victima l-a urmărit pentru un timp, însă nu a reușit să îl prindă pe făptaș. Ulterior au fost anunțați polițiștii ieșeni. Telefonul Huawei a putut fi urmărit pe durata anchetei prin intermediul traficului de tip GPRS. Astfel, polițiștii l-au putut monitoriza pe Ștefan Gavril Bujor în timp real. La scurt timp, suspectul a început să folosească telefonul mobil. Mai mult, unele înregistrări ale camerelor de luat vederi amplasate pe străzile orașului au ajutat anchetatorii să identifice mai repede pe ieșeanul acuzat de tâlhărie calificată.

În trecut, un caz similar de tâlhărie a fost prezentat de către reporterii cotidianului BZI. Este vorba despre un bărbat din Iași care ar fi agresat o bătrână și, apoi, ar fi lăsat-o fără economii pe aceasta.

O persoana imbracata in blugi plimba in lesa un caine pe strada

Victima se afla în momentul incidentului pe stradă, la plimbare cu câinii

Victima își plimba câinii pe stradă

Mai multi barbati care poarta veste reflectorizante curata o portiune de carosabil

Tânărul condamnat a declarat că este de acord să presteze o muncă în folosul comunității, în cazul în care va fi găsit vinovat

Victima a relatat că nu a reușit să opună destulă forță, iar telefonul marca Huawei i-a fost luat. Ștefan Gavril Bujor a fost prins la scurt timp de către polițiști, iar telefonul mobil a fost returnat victimei.

,,Inculpatul a fost de acord să dea declaraţie şi a recunoscut săvârşirea faptei pentru care s-a dispus trimiterea acestuia în judecată, solicitând ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii”, au menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

De asemenea, tânărul a declarat că este de acord să presteze o muncă în folosul comunității, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Reporterii cotidianului BZI au publicat recent un alt caz de tâlhărie petrecut în Iași. Un bătrân a fost atacat după ce i-ar fi făcut o propunere indecentă unei femei din apropierea unui supermarket. În ce îl privește pe Ștefan Gavril Bujor, bărbatul care ar fi comis un act de tâlhărie calificată în plină stradă, rămâne de văzut dacă va contesta sau nu sentința emisă de magistrații ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *