Prima pagină » Local » În Iași, ca-n junglă! Copil de 9 ani, răpit în plină stradă. Bărbatul care l-a luat voia să o răzbune pe fiica lui
În Iași, ca-n junglă! Copil de 9 ani, răpit în plină stradă. Bărbatul care l-a luat voia să o răzbune pe fiica lui

În Iași, ca-n junglă! Copil de 9 ani, răpit în plină stradă. Bărbatul care l-a luat voia să o răzbune pe fiica lui

11 sept. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ din Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță după ce a fost acuzat că a luat un băiețel de pe stradă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Marcel Constantin Lepădatu sub acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe

În Iași e ca în junglă! Un băiețel de numai 9 ani a fost răpit în plină stradă. Bărbatul care l-a luat voia să o răzbune pe fiica lui, spun anchetatorii. Acum, individul va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Marcel Constantin Lepădatu sub acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Marcel Constantin Lepădatu, acuzat de lipsire de libertate și lovire

Oamenii legii au afirmat că ieșeanul Marcel Constantin Lepădatu a intrat în atenția lor în urmă cu câteva săptămâni. Individul de 27 de ani, tatăl unei fetițe, a fost acuzat că a răpit și bătut un copil în vârstă de 9 ani pentru că i-ar fi supărat fiica. Povestea a început pe 18 august 2021, în comuna ieșeană Mironeasa. În seara zilei respective, puștiul a ajuns acasă plângând și foarte speriat. Văzându-l în starea respectivă, mama acestuia l-a întrebat ce s-a întâmplat.

Printre lacrimi, micuțul a spus că a fost luat de pe stradă de tatăl unei fetițe, dus cu mașina câteva sute de metri și lovit. Femeia, panicată, a sunat la 112 și a cerut ajutor. A discutat cu polițiștii și i-a rugat să ia măsuri. Oamenii legii nu au stat prea mult pe gânduri și au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și lipsire de libertate. Astfel, polițiștii au reușit într-un timp extrem de scurt să-l identifice pe tatăl care și-a făcut dreptate singur.

A ajuns în spatele gratiilor după ce l-a luat pe copil de pe stradă

Anchetatorii au menționat că Marcel Constantin Lepădatu a ajuns după gratii.

„Pe data de 19 august 2021, agenții din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciurea au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 27 de ani, cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, pe data de 18 august 2021, acesta ar fi lipsit de libertate un minor, pe care l-ar fi luat în autoturism pe o distanță de aproximativ 500 de metri, pe raza comunei Mironeasa. Ulterior, l-ar fi coborât pe minor din autoturism și l-ar fi lovit. Pe data de 21 august 2021, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, au afirmat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

De asemenea, surse din cadrul anchetei au precizat că ieșeanul în vârstă de 27 de ani ar fi recurs la un asemenea gest după ce fetița lui ar fi spus că a fost deranjată de băiețelul de 9 ani. În loc să discute cu părinții băiatului și să găsească o soluție amiabilă, individul ar fi preferat să-și facă dreptate singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *