Prima pagină » Actualitate » În goana după voturi, Marcel Ciolacu a luat-o pe Olguța Vasilescu și s-au pozat cumpărând covrigi: „Cu mac”
În goana după voturi, Marcel Ciolacu a luat-o pe Olguța Vasilescu și s-au pozat cumpărând covrigi:

În goana după voturi, Marcel Ciolacu a luat-o pe Olguța Vasilescu și s-au pozat cumpărând covrigi: „Cu mac”

27 aug. 2024, 18:40, 1 ,
în Actualitate

Premierul Marcel Ciolacu și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, au ales să îmbrățișeze cu umor glumele care circulă pe rețelele de socializare despre Ciolacu și covrigii de Buzău. Ciolacu a declarat că s-a distrat copios pe seama acestor glume și a postat chiar și câteva fotografii în care apare cumpărând covrigi.

Datorită popularității acestor glume, imaginile cu premierul cumpărând covrigi au devenit rapid un succes pe rețelele sociale.

„Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului care circulă pe internet, făcut cu AI-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac”, a scris Ciolacu pe rețelele sociale.

Videoclipul la care face referire premierul îi prezintă pe candidații la alegerile prezidențiale într-un mod ironic, realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. În clip, candidatul PSD este înfățișat ținând o ladă cu covrigi, o aluzie la fosta afacere a familiei Ciolacu.

De asemenea, Ciolacu a fost surprins într-o conferință de presă din trecut, când i-au ieșit bancnote din buzunarul hainei, iar acum apare în imagini plătind cu un card virtual, o ironie subtilă la situația anterioară.

Vasile Dîncu: Drumul spre Cotroceni este o cale dificilă

În altă ordine de idei, europarlamentarul Vasile Dîncu, vicepreședinte al PSD pe Afaceri Europene, i-a urat succes lui Marcel Ciolacu în cursa pentru alegerile prezidențiale, dar l-a avertizat cu privire la posibile trădări din cercul său apropiat.

„Drumul spre Cotroceni este o cale dificilă, plină de suferințe, atacuri nedrepte și, uneori, lovituri sub centură. Deși normalitatea este un concept apreciat în discursuri, candidatura la cea mai înaltă funcție în stat sfidează această normalitate,” a subliniat Dîncu.

El a adăugat că această luptă politică poate aduce dușmani neașteptați, alianțe contra naturii și trădări din cercul apropiat, făcând ca normalitatea să fie rar un avantaj în acest context.

Totuși, Dîncu i-a urat lui Ciolacu să reușească să rămână fidel valorilor sale, indiferent de presiunile și provocările cu care se va confrunta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`