Prima pagină » Local » În curba din localitatea Bordea, comuna Grajduri, a avut loc un nou accident rutier. O maşină a ieşit în afara părţii carosabile – EXCLUSIV, FOTO

În curba din localitatea Bordea, comuna Grajduri, a avut loc un nou accident rutier. O maşină a ieşit în afara părţii carosabile – EXCLUSIV, FOTO

15 ian. 2023, 14:26, 5 ,
BZI.ro, în Local

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bordea, comuna Grajduri, județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că un autoturism care efectuează transport public alternativ (Bolt) a ieșit în afara părții carosabile.

Locul în care s-a produs accidentul este în „curba morții din județul Iași”. Parapetul de protecție din acel loc este distrus, iar pericolele pot fi evitate dacă șoferii nu circulă cu o viteză mai mare de 30 km/h.

De mai multe luni, acea curbă periculoasă din localitatea Bordea, comuna Grajduri, de pe DJ 248 a rămas fără parapetul de protecție. Reprezentanții Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor (DJADP) Iași, subordonată Consiliului Județean Iași, nu au remediat problema, deși au fost depuse mai multe sesizări.

În curba din localitatea Bordea s-au petrecut mai multe accidente grave.

Momentan nu se cunoaște cauza producerii acestui eveniment rutier sau dacă au fost înregistrate victime. Menționăm că autoturismul se află în acel loc din această dimineață.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *