Prima pagină » Economic Local » În comuna Ion Neculce vor fi construite terenuri de sport și spații pentru activități recreative! Proiectul valorează peste 980.000 de euro
În comuna Ion Neculce vor fi construite terenuri de sport și spații pentru activități recreative! Proiectul valorează peste 980.000 de euro

În comuna Ion Neculce vor fi construite terenuri de sport și spații pentru activități recreative! Proiectul valorează peste 980.000 de euro

30 sept. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER în Economic Local

În comuna Ion Neculce, din județul Iași, vor fi construite terenuri de spor și spații pentru activități recreative

Primăria din localitate caută firme pentru realizarea obiectului de investiții „Construire centru multifuncțional pentru copii, cu terenuri de sport și spații pentru activități recreative și culturale și asigurarea utilităților necesare în comuna Ion Neculce, județul Iași”.

În comuna Ion Neculce vor fi construite terenuri de sport și spații pentru activități recreative

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, contractul are o valoare de 4.103.280 de lei, fără TVA, adică 4.882.903 lei cu TVA inclus, aproximativ 981.290 de euro cu TVA. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până, cel târziu, la data de 14 octombrie 2024. Procedura de licitație este una simplificată.

„Valoare estimată totală: 4.103.280,68 lei, fără TVA, defalcată după cum urmează: Cap. 1.2. Amenajarea terenului – 81.246,27 lei, fără TVA; Cap. 4.1. Construcții si instalații – 3.356.106,77 lei, fără TVA; Cap. 4.2. Montaj, utilaje, echipamente tehnologice și funcționale – 21.676,57 lei, fără TVA; Cap. 4.3. Utilaje, echipamente tehnologice si funcționale cu montaj – 628.092,00 lei, fără TVA; Cap. 5.1.1 Organizare de șantier – 16.159,07 lei, fără TVA; Valoarea estimată nu include valoarea aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare transmise în termen, cu maxim 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor”, se arată în documentele publicate pe SEAP.

Și în comuna Tomești va fi construită o bază sportivă pentru copii. Durata maximă de implementare a proiectului este de 24 de luni

Proiectul presupune construirea unui centru multifuncțional și un parc pentru recreere și sport în satul Războieni, un teren multisport în satul Prigoreni și un parc pentru recreere și sport, teren multisport în satul Buznea. Durata contractului de execuție va fi de maxim 24 luni de la emiterea ordinului administrativ de începere a lucrărilor.

„În perioada de execuție, Executantul va organiza execuția lucrărilor, va mobiliza resursele necesare execuției lucrărilor, va efectua trasarea și pichetarea lucrării, va efectua toate lucrările prevăzute în contract, proiectul tehnic, și va solicita acceptul beneficiarului pentru lucrările, materialele, prefabricatele, confecțiile etc., înainte ca acestea sa fie puse în operă, inclusiv aprovizionările cu materiale; va întocmi toate documentele de calitate necesare recepției lucrărilor, va întocmi situațiile de lucrări si le va supune aprobării Dirigintelui de șantier desemnat de beneficiar, participă la întâlnirile organizate de beneficiar ori de câte ori va fi cazul, va soluționa toate problemele care cad în sarcina sa – în termenele stabilite de Beneficiar –, va comunica în scris cu Beneficiarul și Dirigintele de șantier ori de câte ori va fi necesar, va transmite graficele de execuție reeșalonate dacă va fi cazul, la cererea Beneficiarului sau a Dirigintelui de Șantier, va anunța în scris Beneficiarul de data terminării lucrărilor în vederea organizării și efectuării recepției”, mai este precizat în documentele publicate pe SEAP.

În comuna Ion Neculce, din județul Iași, vor fi construite terenuri de spor și spații pentru activități recreative. Firmele interesate de contract pot depune ofertele financiare până în luna octombrie 2024. Amintim că anul trecut, în localitate, a fost finalizată construirea dispensarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`