Prima pagină » Local » În comuna Coarnele Caprei din județul Iași, oamenii și preotul se roagă pentru venirea ploii

În comuna Coarnele Caprei din județul Iași, oamenii și preotul se roagă pentru venirea ploii

01 iul. 2022, 19:14, 5 ,
BZI.ro, în Local

În comuna Coarnele Caprei din județul Iași, oamenii și preotul se roagă pentru venirea ploii. Locuitorii comunei au decis că este nevoie de rugăciuni pentru a ploua, deoarece au început să sece fântânile, iar vara este abia la început.

Împreună cu preoții din comună, Iulian Apopei și Petru Constantinescu, enoriașii din parohia Coarnele Caprei s-au adunat și au început să se roage pentru ploaie.

Seceta care persistă în judeţul Iași și care afectează serios culturile agricole i-a determinat pe tot mai mulți săteni să se întoarcă la puterea rugăciunilor pentru ca ploaia să revină. Nu au participat doar oamenii din comuna Coarnele Caprei, ci și din satul Arama, județul Iași.

Foto: Mihai Țibucanu
Sursa: Beatrice Alexandra Modiga
Comentarii
  • Xun Zi (312-230 î.e.c):
    – Roagă-te cât vrei, cerul nu te va auzi.
    – Nu va opri iarna pentru că ţie ţi-e frig şi nici nu va face Pământul mai mic pentru că nu vrei să mergi prea mult. Te rogi pentru ploaie și plouă, dar asta nu are nimic de-a face cu rugăciunile tale. De multe ori nu te rogi să plouă și totuși plouă. Ce mai spui atunci?
    – Dacă vrei să ai o viaţă mai bună, educă-te și gândeşte-te profund la consecinţele acţiunilor tale!

  • Astia sunt prosti rau de tot.
    Vedeti prognoza meteo si o sa vedeti ce si cum se intampla.
    Vai mama voastra, ce va mai plac slujbele, pomenele, etc.

  • In era inteligentei artificiale, cind toti taranii au telefoane smart si acces la internet inca mai sunt idioti inapoiati pe lumea asta si sarlatani care plimba scinduri vopsite si le ling in genunchi, fac plecaciuni . incantatii , dansul ploii si tot tacimul samanilor si vrajitorilor de acum 2, 3 mii de ani !, puneti osul la treaba baaa ornitoringilor, refaceti irigatiile furate, terminatio cu bautura toata ziua, iesiti cu vaca ori la coasa pe la 5 dimineata ca pe timpurile cind chiar se muncea la tara !, utativa la poza sa vedeti o adunatura de milogi fara creier lenesi cu gura mere si pretentii nemeritate

  • Labagii aia cu care mina fac cruce ?

  • Slujba inainte de criza, in 2008-2009 era aceasi poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *