Prima pagină » Stiri si curiozitati » În ce ureche se pune cercel la băieți. Un mesaj ascuns

În ce ureche se pune cercel la băieți. Un mesaj ascuns

23 mart. 2022, 14:24,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Încă din secolul trecut a apărut problema ce vizează în ce ureche se pune cercel la băieți. Toată această întrebare vine de la faptul că bărbații homosexuali foloseau un anumit cod non-verbal.

Poate că sunteți bărbat și doriți să vă faceți o schimbare în ceea ce privește aspectul dumneavoastră. Dar dintr-o dată când vă gândeați că un cercel ar putea fi fix lucrul pe care-l căutați, v-ați izbit de o serie de întrebări foarte comună. În ce ureche să fie pus acest cercel? În ce ureche se pune cercel la băieți?

Toată această dilemă își are originea în faptul că în Occident, dar și în Statele Unite, circulau informații precum bărbații gay purtau un cercel în urechea dreaptă pentru a comunica indirect orientarea sa sexuală. Toate acestea erau considerate ca fiind vorbe goale până la momentul în care ziarul New York Times a publicat în 1991 faptul că foarte frecvent bărbații ce poartă cercelul în urechea dreaptă nu sunt heterosexuali. Iar acest lucru se mai poate aplica și unor oameni din ziua de azi.

elton john poarta cercei

Unii oameni percep cercelul în urechea dreaptă ca semn al homosexualității

În ce ureche se pune cercel la băieți. Zvonurile din lume

Folosind această clasificare, zvonurile spun că bărbații ce au cercel în urechea dreaptă sunt gay, în timp ce cei ce îl poartă în urechea dreaptă sunt heterosexuali și doar doresc să poarte un cercel din pure motive personale. Deci purtându-l în urechea stângă nu va apărea niciun fel de dubiu în ceea ce privește orientare dumneavoastră sexuală.

Bineînțeles, există posibilitatea ca o persoană să aibă cercel în ambele urechi, iar acest lucru din nou nu înseamnă ceva exact. Ceea ce trebuie înțeles despre acest fapt este că un cercel poate fi ținut și în urechea dreaptă, doar că multă lume cunoaște acest zvon despre limbajul indirect pe care homosexualii îl practică.

in ce ureche se pune cercel la baieti la costum

Cercelul în urechea stângă nu sugerează niciun tip de orientare sexuală, fiind o pură decizie

Nu este nimic bătut în cuie, pentru sute sau chiar mii de ani bărbații au purtat astfel de cercei și nu au provocat niciun dubiu. Așa că dacă nu considerați părerea oamenilor din jur, sau poate că doriți să îi induceți în eroare, puteți să folosiți și urechea dreaptă pentru cercel.

Brățara la picior. Zvon și realitate

Exact ca și în cazul cercelului în ureche la băieți, printre femei circulă zvonuri precum persoanele lesbiene ar purta o brățară la picior. Dar spre deosebire de primul zvon, acesta nici nu a fost confirmat de către principalele surse informative, iar din vorbă în vorbă a ajuns de la un om la altul.

persoana in ce ureche se pune cercel la baieti 2 cercei

Folosirea a 2 cercei nu reprezintă nimic deosebit

Aceste lucruri nu sunt ceva exact și absolut precis, dar unele persoane pot să se comporte diferit față de dumneavoastră dacă au avut parte de aceste informații, căci sunt doar simple accesorii. Iar în ce ureche se pune cercel la băieți putem spune că rămâne la latitudinea fiecăruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024