Prima pagină » Cancan ultimă oră » În ce stare se află Alexandru Arșinel. A fost transportat de la azil, la spital

În ce stare se află Alexandru Arșinel. A fost transportat de la azil, la spital

16 aug. 2022, 19:42,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alexandru Arșinel a fost internat de ceva vreme la un centru specializat, iar de atunci informațiile despre starea sa de sănătate au fost foarte puține și vagi. Se pare că actorul în vârstă de 83 de ani se confruntă din nou cu probleme de sănătate, iar recent a fost transportat la spital. Unul dintre băieții lui a făcut primele declarații despre starea lui.

Bogdan Arșinel a vorbit despre starea în care se află actorul și a spus că este la spital și i se fac analize amănunțite, iar zilele următoare o să fie externat. Familia lui Alexandru Arșinel nu s-a decis cu privire la apectul mutării artistului din clinică înapoi acasă.

„Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi”, a spus Bogdan Arșinel.

Cristian Arșinel: „Nu se mai poate deplasa”

Cristian Arșinel mărturisește că tatăl său nu se mai poate deplasa, astfel că a decis împreună cu toată familia, dar și cu acordul lui, să-l ducă într-un cămin specializat pe probleme locomotorii, deoarece familia a decis că acolo acesta se poate vindeca.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a declarat Cristian Arșinel, pentru impact.ro.

Cu ce probleme s-a confruntat Alexandru Arșinel

Nu este prima data când vedeta are probleme de sănătate. Anul trecut, Arșinel a avut probleme cu inima, suferind mai apoi două operații dificile. Deși a reușit să se pună pe picioare, medicii i-au montat un simulator cardiac. De asemenea, actorul a fost supus și unui transplant de rinichi, în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. La momentul respectiv, Alexandru Arșinel a declarat că rinichiul îi funcționa doar la 6% din capacitate, deoarece avea aproape 40 de colici renale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *