Prima pagină » National » În ce rochie s-a schimbat Cătălina Ponor la nuntă. Fosta gimnastă a făcut și cununia religioasă, dar și botezul

În ce rochie s-a schimbat Cătălina Ponor la nuntă. Fosta gimnastă a făcut și cununia religioasă, dar și botezul

10 iul. 2023, 12:58,
BZI.ro, în National

A purtat o superbă rochie de mireasă la biserică dar apoi Cătălina Ponor s-a schimbat pentru petrecerea de nuntă într-o ținută lejeră. În weekend, fosta mare gimnastă a avut atât cununia religioasă cât și botezul copilului său și al lui Bogdan Jianu. Tripla campioană olimpică Cătălina Ponor și soțul ei au organizat marele eveniment la o locație exclusivistă din județul Ialomița.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au jurat, sâmbătă, credință în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut nunta, iar petrecerea a fost organizată la domeniul Manasia, din județul Ialomita. Fosta gimnastă a fost o mireasă nonconformistă, așa că spre seară și-a schimbat ținuta.

În ce rochie s-a schimbat Cătălina Ponor la nuntă

Tripla campioană olimpică a ales să renunțe la rochia de mireasă și la pantofii cu toc, după ceremonia de la biserică, pentru o rochiță scurtă de vară și o pereche de adidași simpli. Ponor și Jianu au făcut, în același timp, atât nunta, cât și botezul băiețelului lor. Aceștia au avut invitați de seamă, precum Andreea Răducan, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Marian Drăgulescu și mulți alții.

Cătălina Ponor a renunțat după câteva ore de dans și petrecere, la rochie de mireasă și la pantofii cu toc. Fosta gimnastă a optat pentru o ținută lejeră și de vară, care i-a permis să se distreze cât mai bine alături de invitații săi.

Sâmbătă seara, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar în același timp l-au botezat și pe fiul lor. Cei doi au organizat marele eveniment la domeniul Manasia, o locație exclusivistă de cinci stele, din județul Ialomița. La petrecere, Cătălina Ponor a renunțat la rochia de mireasă și la pantofii cu toc, pentru o rochiță scurtă de vară, de culoare albă, care a fost asortată cu o pereche de adidași simpli.

Fosta gimnastă și soțul ei au petrecut alături de familie și prieteni, iar atmosfera a fost întreținută de Vlad Miriță. Cătălina Ponor este tripă campioană la Jocurile Olimpice și medalitată la Campionatele Mondiale și Europene.

Cătălina Ponor a venit la ceremonie cu caleașca

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au avut parte de o nuntă ca-n povești. Mireasa a venit la ceremonie cu caleașca, în timp ce mirele pe cal. Domnișoara de onoare a fost Daniela Silivaș, iar la petrecere au fost invitate multe dintre sportivele României, printre care Andreea Răducan, Diana Bulimar, Sandra Izbașa, dar și antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Nea Marin și trupa sa de dansatori au întreținut atmosfera la nunta sportivei. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu le-au pregătit invitaților mai multe surprize, iar petrecerea a durat câteva ore și toată lumea s-a distrat pe cinste.

Cătălina Ponor trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soțul ei, Bogdan Jianu. Actorul s-a întors în București, după câțiva ani în care a locuit la Târgoviște, în timp ce fosta campioană olimpică și-a părăsit orașul natal. Cei doi se cunosc de mai bine de 14 ani și formează un cuplu de cinci ani. Anul trecut, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au făcut cununia civilă și au devenit părinți pentru prima oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *