Prima pagină » Cancan ultimă oră » În ce relații au rămas Victor Pițurcă și Vica Blochina. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani

În ce relații au rămas Victor Pițurcă și Vica Blochina. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani

08 mai 2022, 12:20,
în Cancan ultimă oră

Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost împreună timp de 16 ani. În timpul relației lor, Victor Pițurcă zis și „Piți” era căsătorit, astfel că, la auzirea veștii că Vica avea să îi dăruiască un copil, antrenorul a renunțat la blondină.

Iată în ce relații au rămas Pițurcă și Vica Blochina!

În ce relații au rămas Victor Pițurcă și Vica Blochina

Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală cu Vica Blochina timp de 16 ani. Aceasta este originară din Lituania și stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, Vica a fost balerină la Clubul Melody din București, locul unde l-a și întâlnit pe Victor Pițurcă.

La acea vreme, ea avea doar 20 de ani, iar el, 39 și era căsătorit. S-au îndrăgostit și au trăit o poveste pătimașă de iubire. Din această poveste a rezultat un băiat, Edan, care acum are 14 ani. Astfel, Vica Blochina a intrat în viața publică din România pe fondul procesului de paternitate pe care i l-a intentat antrenorului pentru a recunoaște copilul.

Toată lumea se întreabă în ce relații au rămas Vica și Piți, ținând cont de faptul că aceștia îl au împreună pe Edan.

Ei bine, Vica a făcut câteva declarații în cadrul emisiunii online „În Oglindă” de pe canalul theXclusive din care reiese că ea și antrenorul nu au păstrat niciun fel de legătură și că recent, Victor Pițurcă a început să se implice în viața lui Edan și să petreacă timp cu acesta, De altfel, Vica a mai spus că în ultima vreme băiatul ei stă mai mult la tată:

„Noi n-am vorbit foarte mulți ani. Noi acum am început să vorbim. Noi ani de zile n-am vorbit deloc.” a spus Vica în cadrul emisiunii online, după care a adăugat:

„Copilul a crescut și a plecat la tatăl lui. De abia acum am realizat că băiatul meu e mare.”

Vica Blochina a fost amanta lui Pițurcă timp de 16 ani

Vica Blochina a fost amanta lui Piți timp de 16 ani. Cei doi s-au iubit pătimaș, după cum însăși blondina a recunoscut în cadrul emisiunii „În Oglindă”:

„M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.”

Cu toate acestea, se pare că Vica știa că antrenorul nu avea să își părăsească familia pentru ea, fapt pentru care și ea l-a înșelat la rândul ei pe cel care își înșela soția cu ea. Potrivit Vicăi Blochina, toate aceste fapte au fost făcute din răzbunare:

„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine. Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam.”, a mai povestit blondina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *