Prima pagină » Cultural » În ce relații a rămas Andreea Perju cu fostul soț, după divorț. ,,Am făcut tot ce se putea, dar nu a mai mers…”

În ce relații a rămas Andreea Perju cu fostul soț, după divorț. ,,Am făcut tot ce se putea, dar nu a mai mers…”

08 mai 2023, 10:04,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu în ce relații a rămas Andreea Perju cu fostul soț, după divorț. Aceasta a pus punct mariajului după mai bine de 13 ani de relație și nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă de tatăl copiilor ei. Andreea Perju nu și-a revenit nici acum, la doi ani de la divorț, însă își păstrează optimismul pentru cele două fete ale sale. Iată ce spune vedeta despre suferințele din mariajul eșuat.

În ce relații a rămas Andreea Perju cu fostul soț, după divorț

Andreea Perju a divorțat de soțul ei, Cristi Doncu, după 13 ani de relație. Deși au încercat de mai multe ori să își salveze căsnicia, cei doi au decis să pună punct mariajului lor. Vedeta a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul copiilor, însă este marcată de suferințele din plan amoros. Recent, Andreea Perju a oferit câteva detalii despre fosta căsnicie, mărturisind cât de greu i-a fost să treacă peste despărțirea de tatăl fiicelor sale.

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi. Pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe.Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta.N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng. Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers. (…)

Am descoperit că femeile pot iubi mai departe fără să arate că o fac și fără să îți mai fie alături. Că te pot iubi de la distanță demne și că ajung într-un moment în care preferă să îți fie lecții fără să îți mai fie iubite.”, a declarat aceasta.

În prezent, Andreea Perju se dedică profesiei și celor două fetițe ale sale. Vedeta păstrează legătura cu fostul soț, dar evită să vorbească despre problemele care au dus la destrămarea căsniciei. O altă vedetă care a trecut prin momente grele pe plan amoros este Alina Sorescu. Aceasta se luptă și acum cu fostul soț pentru custodia copiilor. Deși este marcată de suferințele de după divorț, Alina Sorescu se menține tânără de dragul fetelor și își păstrează optimismul și energia debordantă.

Ce spune vedeta despre fostul partener de viață

Andreea Perju a divorțat în mare secret de soțul ei, în urmă cu doi ani. Deși a trecut ceva timp de la despărțire, vedeta este marcată de mariajul eșuat. Andreea Perju păstrează legătura cu tatăl copiilor ei și se ocupă împreună de educația și creșterea acestora.

„Tată lor este foarte implicat în tot ce înseamnă educația și creșterea lor. Mi se pare absolut important să își petreacă timp, atât cu mine, cât și cu el. Și cred că mereu pe partea asta, vom rămâne mereu o echipă în ceea ce privește educația și evoluția lor. Adică punctul nostru principal este ca acești copii să crească frumos. Și cu acces la părinți. Așa funcționez eu. Nu pot să mă rup de lucruri așa dintr-odată. Am nevoie de un proces de acceptare. Un proces în care să mulțumesc vieții pentru ce mi-a oferit.”, a precizat vedeta.

Andreea Perju păstrează legătura cu fostul soț de dragul copiilor. Aceasta a suferit enorm după despărțirea de tatăl fiicelor sale și nu a dorit să ofere prea multe detalii despre problemele din mariajul eșuat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *