Prima pagină » Cultural » În ce relații a rămas actrița Emilia Popescu cu fostul soț. ,,Nimeni n-a ştiut asta!”

În ce relații a rămas actrița Emilia Popescu cu fostul soț. ,,Nimeni n-a ştiut asta!”

01 mart. 2023, 11:21,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu în ce relații a rămas actrița Emilia Popescu cu fostul soț. Vedeta a divorțat cu mulți ani în urmă în mare secret și s-a aflat după 7 luni că artista a pus punct mariajului de mai bine de 15 ani. Emilia Popescu a fost căsătorită cu flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, cu care are o fată, pe Maria. Actrița este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Iată ce spune vedeta despre fiica sa.

În ce relații a rămas actrița Emilia Popescu cu fostul soț

Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul cu personajele sale memorabile și energia debordantă. Vedeta a jucat în numeroase piese de teatru și a colaborat cu actori celebri. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actrița a avut parte de multe suferințe în viața privată.

Emilia Popescu a trecut printr-un divorț dureros după 15 ani de căsnicie și a crescut-o singură pe fiica sa, Maria. Vedeta s-a despărțit de Ion Bogdan Ștefănescu în mare secret, iar vestea că aceasta a divorțat a apărut mult mai târziu în showbiz-ul autohton. Actrița a suferit pentru că după divorț a fost implicată într-un scandal, după ce au apărut zvonuri că ar avea o idilă cu Florin Piersic.

,,La ora când s-a scris în presă despre o posibilă despărţire eu eram divorţată de 7 luni. Nimeni n-a ştiut asta! (…) Dacă nu era copilul la mijloc, nu prea îmi păsa nici că a apărut articolul acela în care s-a presupus că între mine şi Florin Piersic ar fi ceva mai mult decât o relaţie profesională. Că nu m-au făcut pe mine paraşută sau târfă de la colţul străzii… a fost o presupunere că am eu o relaţie de afecţiune cu Florin.”, a declarat vedeta la vremea divorțului.

În prezent, Emilia Popescu se dedică profesiei și publicului care o îndrăgește atât de mult. La vârsta de 56 de ani, vedeta se declară o femeie împlinită alături de fiica sa, Maria, de care este tare mândră. De momente grele în viața privată a avut parte și  Adriana Trandafir. Actrița a trecut peste suferințele din plan amoros și se bucură din plin de rolul de mamă.

Ce spune îndrăgita actriță despre fiica sa

Emilia Popescu se înțelege de minune cu fiica sa, Maria, care se ocupă de design vestimentar. Deși tânăra a suferit după ce părinții ei au divorțat pe când avea doar 12 ani, are o relație foarte bună cu aceștia și se mândrește cu mama ei celebră. Fiica actriței a moștenit talentul artistic de la părinții ei și se consideră o norocoasă.

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști. Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani. De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă. Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare.”, a declarat fiica artistei.

La rândul ei, Emilia Popescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa. Actrița a dezvăluit că are o relație deosebită cu fata ei și se declară o mamă împlinită.

„Multe derapaje apar, la vârsta adolescenței, din cauza lipsei de comunicare reale între părinți și copii. Eu am avut noroc. Mi-a dat Dumnezeu un copil tare bun! Cu un instinct bun. Cu o dragoste nemărginită și cu tot timpul alocat ei, zic eu că am reușit să cresc un adult responsabil, sensibil, cu o inimă bună și cu empatie față de oameni. E mândria mea. Nici acum nu m-am obișnuit cu ideea că ea, această superbă domnișoară, este a mea.”, a precizat actrița.

Emilia Popescu a trecut printr-un divorț dureros, dar a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul fiicei lor, Maria. Actrița se dedică în prezent carierei și se bucură din plin de viață. Artista are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`