Prima pagină » Cultural » În ce relație se află Claudia Puican cu fratele adoptat. “Am văzut malformațiile pe radiografii.”

În ce relație se află Claudia Puican cu fratele adoptat. “Am văzut malformațiile pe radiografii.”

20 feb. 2024, 08:09,
în Cultural

Claudia Puican a vorbit despre fratele său adoptat. Soția lui Armin Nicoară are, de asemenea, un frate despre care mulți nu știu că este adoptat.

În timpul emisiunii conduse de Cristina Șișcanu, Claudia Puican a relatat cum tatăl ei a dorit un băiat, așa că, la vârsta de 40 de ani, l-a adoptat pe Claudiu, care a fost adus acasă în scutece.

În ce relație se află Claudia Puican cu fratele adoptat

Artista era tânără și s-a bucurat inițial, dar în adolescență, când trebuia să aibă grijă de el, nu mai era atât de încântată de ideea de a avea un frate mai mic. Claudiu, fratele ei, s-a născut cu o malformație la bărbie, iar familia încearcă să găsească o soluție. În prezent, cei doi se înțeleg foarte bine și se sprijină reciproc.

„L-au luat pe Claudiu și l-au adus acasă.

Nu țin minte foarte multe lucruri, știu că era bebeluș, în scutec. Într-un fel, cumva mă enerva, când am crescut în adolescență. Mă duceam și eu să mă întâlnesc cu fete de vârsta mea și mereu spunea. „Ia-l și pe Claudiu, nu-l lăsa acasă.” „Aoleu, trebuie să am grijă și de el acum.” E foarte frumos, deoarece e bine să ai frați. Să ne susținem reciproc. Claudiu are și o problemă, iar acum încercăm să o rezolvăm.

Are o malformație la bărbiță, așa s-a născut. Până la vârsta de 6 ani nu spunea decât „mama, tata, apa, papa”,  cuvinte simple. Atunci am fost la un specialist cu el să vedem dacă e o problemă. Am văzut pe radiografii malformațiile de la nivelul bărbiței.”, a povestit Claudia Puican.

Cum a anunțat Claudia Puican despre problemele fratelui său

Cu ceva timp în urmă, Claudia Puican a discutat despre problemele de sănătate ale fratelui ei și a menționat și modul în care copiii se comportau cu el.

“Cu părere de rău trebuie să vă spun că are o problemă de vorbire și o malformație la bărbiță.

Ne-am dat seama pe la 6 ani când nu putea să spună nici mama, nici tata. Am încercat să mergem la tot felul de medici, am căutat cu disperare pe cineva. Mai târziu am aflat că are o fractură de os la bărbiță. Doctorii spun că probabil în pântecele mamei, de la o lovire sau probabil când a fost născut. Are și traume din copilărie. Copii râdeau de el la școală pentru că arăta diferit, nu vorbea.”,  a spus Claudia Puican despre fratele său, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *