Prima pagină » Stiri si curiozitati » În ce lună este zodia Rac? Perioadă, personalitate și compatibilitate

În ce lună este zodia Rac? Perioadă, personalitate și compatibilitate

27 sept. 2022, 16:21,
în Stiri si curiozitati

Dacă te întrebi în ce lună este zodia Rac, ai ajuns în locul potrivit! Află, în rândurile care urmează, în ce perioadă se desfășoară, ce trăsături de personalitate prezintă și care sunt compatibilitățile acestui semn zodiacal.

Racul este al patrulea semn astrologic din zodiacul european. Este sensibil, demn de încredere, ager, romantic, mărinimos, patriot, creativ și protector. Femeia Rac este este o persoană altruistă și acest lucru o face vulnerabilă la tot felul de parteneri, care vor profita de acest lucru. Așa că, trebuie să fie atentă și suficient de rațională, pentru a înțelege toate laturile posibile ale unei anumite relații. În schimb, bărbatul Rac este plin de compasiune și sensibil, însă nu își arată latura emoțională prea des. El simte nevoia permanentă de dragoste, de contact vizual și trebuie să aibă alături un partener care îi apreciază latura emoțională.

Raci celebri sunt: Ilie Năstase (19.07.1946), Tom Hanks (09.07.1956), Petre Roman ( (22.07.1946), Meryl Streep (22.06.1949), Angela Similea (09.07.1946), Tom Cruise (03.07.1962), Mircea Geoană (21.07.1958), Andreea Raicu (18.07.1977) și Pamela Anderson (01.07.1967).

imagine cu o astrogramă scrisă

Racul este al patrulea semn astrologic din zodiacul european.

În ce lună este zodia Rac? Iată care sunt cele mai reprezentative trăsături de caracter ale nativilor

Zodia Rac se desfășoară în perioada 22 iunie – 22 iulie. Aceasta aparține constelației cu același nume, care se întinde între 90 și 120° longitudine. Zodia Capricornului se află în opoziție cu Racul, iar în exaltare se află planeta Jupiter. Mai mult, față de zodia despre care îți vorbim astăzi, planeta Marte se află în cădere, iar Saturn este în detriment.

În ceea ce privește personalitatea nativilor acestui semn zodiacal, se evidențiază sensibilitatea, timiditatea și precauția. Mai mult, Racul este cunoscut ca fiind introvertit, are nevoie să se simtă la adăpost, să fie în siguranță în permanență. În ciuda faptului că este foarte emotiv și romantic, se ascunde în spatele unei măști greu de penetrat.

Fiind plin de compasiune, acest nativ este mereu pregătit să îi ajute pe toți cei din jurul lui care trec prin clipe grele.
Racul nu obișnuiește să-și dea în vileag planurile și ajunge mereu acolo unde își dorește, fără ca ceilalți să își de seama cum a ajuns în acel punct.

reprezentare grafică a zodiei rac

Zodia Rac se desfășoară în perioada 22 iunie – 22 iulie.

Compatibilități pentru zodia Rac

Racii se înțeleg de minune cu semnele de apă, dar fac echipă bună și cu semnele de pământ. Cu Berbecul, în schimb, care este semn de foc, Racul nu prea face casă bună. În timp ce Berbecul se dă în vânt după aventură, Racul preferă să fie cu picioarele pe pământ și să nu se lase tulburat de agitația acestui semn zodiacal.

Pe de altă parte, relația dintre Rac și Taur este una foarte bună. Nativii acestor zodii se înțeleg de minune în privința vieții, a familiei și a căminului. Ambii își doresc stabilitate și, cu toate acestea, ar trebui să stea departe de rutină.

Leul și Racul pot funcționa împreună, mai ales că cel din urmă este foarte protectiv, iar Leul adoră acest lucru. Relația poate fi una bună, dacă Racul îi acordă Leului libertatea de care are nevoie, iar Leul face face tot ce poate pentru a fi mai afectuos.

Cu Scorpionul, Racul poate trăi cea mai frumoasă poveste de iubire. Amândoi se bazează pe emoții și își intuiesc foarte bine dorințele unul celuilalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`