Prima pagină » Cancan » În ce ipostaze a fost surprinsă Bianca Comănici pe Facebook? Ce declarații a făcut Alexandru Bobicioiu la adresa vedetei

În ce ipostaze a fost surprinsă Bianca Comănici pe Facebook? Ce declarații a făcut Alexandru Bobicioiu la adresa vedetei

12 mai 2022, 11:56,
în Cancan

Bianca Comănici își ține mereu la curent fanii cu ceea ce face prin intermediul paginii sale de Facebook. Mai multe de atât, frumoasa brunetă captează atenția tuturor cu fotografiile în care apare în costum de baie pe rețelele de socializare.

După ce s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”, vedeta a început să prezinte propriile emisiuni. Una dintre acestea se numește „Bărbați vs Femei”, iar cea de-a două „Nu te supăra, frate”.

În ce ipostaze a fost surprinsă Bianca Comănici pe Facebook?

Bianca Comăneci este mereu atentă la cum se afișează în public. Frumoasa brunetă are grijă de aspectul fizic, vedeta având și câteva operații estetice. Micile îmbunătățiri pe care și le-a făcut îi oferă mai multă încredere în ea. Aceasta și-a modificat volumul buzelor și și-a pus implanturi mamare. Pe lângă cele două intervenții, aceasta mai are o operație la ochi pe care a făcut-o la 14 ani. Vedeta a suferit de strabism în adolescență și s-a operat pentru ca privirea să îi fie dreaptă.

„Am o singură operație estetică, la ochi. Am avut strabism și la 14 ani m-am operat ca privirea să-mi fie dreaptă. Probabil că de aceea se mai vede uneori că mă mai uit strâmb. Eu am în continuare strabism, văd la fel ca înainte de operație. Mi-a fost făcută însă o operație estetică pentru că s-a lucrat la mușchi, la pleoape, ca să-mi îndrepte privirea”, a declarat Bianca Comănici.

Cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, frumoasa brunetă a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii în costum de baie la piscină. Imaginile au fost foarte apreciate de către internauți. Totodată și pe Instagram aceasta face furori cu fotografiile pe care le distribuie. De altfel și Lolrelai își încântă urmăritorii cu pozele pe care le postează, aceasta fiind surprinsă de mai multe ori nud pe rețelele de socializare.

Fostul iubit al vedetei își dorește un copil alături de ea

Relația pe care a avut-o Bianca alături de Alexandru Bobicioiu, a fost mereu cu suișuri și coborâșuri. Cu toate că nu mai formează un cuplu în momentul de față, cei doi au rămas în relații bune. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, bărbatul pare să își dorească să se împace cu frumoasa brunetă. Fostul iubit a afirmat de mai multe ori faptul că ar vrea să aibă din nou o relație cu ea. În cele din urmă, Bianca i-a pus o întrebare decisivă lui Alex, iar acesta nu a ezitat să îi răspundă. Vedeta l-a întrebat dacă ar dori să-și întemeieze o familie alături de ea, iar răspunsul fostului iubit a surprins-o.

„Normal. Nu neapărat cu tine, dar vreau să am un copil în viața asta”, a declarat Alexandru Bobicioiu în cadrul emisiunii „Nu te supăra, frate”.

De asemenea, vedeta a declarat la un moment dat și cum și-ar dori să fie nunta sa. Aceasta a spus că nu vrea nimic pompos și că dansul mirilor va fi unul lejer. Frumoasa brunetă a menționat că nu se pricepe la dans și de aceea nu dorește să danseze vals. Mai mult de atât, a mai precizat că la nunta sa nu vor fi tradiții.

Bianca Comănici își distribuie deseori emisiunile de pe YouTube pe pagina sa de Facebook, primind foarte multe aprecieri de la fanii săi în comentarii. Aceasta își ține la curent fanii în tot ceea ce face prin intermediul rețelelor de socializare. De asemenea, vedeta își încântă urmăritorii și cu fotografiile pe care le postează. O apariție surprinzătoare este și Alice Peneacă, fotomodelul fiind foarte apreciat atât pe plan național, cât și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`