Prima pagină » Cultural » În ce ipostază a apărut Andra la „Românii au talent”. „Și mă vede socră-miu așa?”

În ce ipostază a apărut Andra la „Românii au talent”. „Și mă vede socră-miu așa?”

15 nov. 2023, 09:34,
în Cultural

Andra este una dintre veteranii de la “Românii au Talent”. Artista a fost membru al juriului încă de la începuturile emisiunii și recent a participat la filmările unui nou sezon. În timpul acestora, cântăreața a avut parte de câteva momente amuzante, iar unul din ele a fost înregistrat și distribuit pe internet, stârnind amuzamentul utilizatorilor din mediul online. Andra a fost surprinsă într-o situație „obraznică” și s-a distrat copios.

Filmările pentru preselecțiile sezonului 14 al emisiunii „Românii au Talent” au debutat. Deși mai este o mult până la debutul noului sezon, câteva imagini de la filmări au fost distribuite online. Andra este personajul principal în aceste imagini, jurata fiind într-o situație mai neobișnuită.

În ce ipostază a apărut Andra la „Românii au talent”

Au început filmările pentru noul sezon al emisiunii „Românii au Talent” și câteva imagini din spatele scenei au fost distribuite pe internet. Cu toate acestea, unul dintre clipuri a captat atenția fanilor și i-a amuzat în mod deosebit. Mai exact, Andra a fost cea care a adus distracția oamenilor de pe internet cu un moment comic, care a pus-o și pe ea într-o nouă lumină.

Într-un videoclip apărut online, Andra se pregătește pentru testimoniale și își dă seama că decolul ei este puțin prea adânc. Astfel, artista ajustează rapid bluza în zona bustului și realizează că a petrecut întreaga zi la masa juraților cu decolteul la vedere. Cântăreața a găsit situația ca fiind una amuzantă și a menționat că socrul ei o să o vadă în această ipostază la televizor.

Cu gândul la tatăl lui Cătălin Măruță care o să o vadă prea decoltată, Andra își aduce aminte de un moment viral pe care îl reproduce imediat, stârnind amuzamentul colegilor, dar și al internauților. De asemenea, fanii din mediul online au acordat o atenție sporită bustului artistei, mulți recunoscând că nu au mai văzut-o într-o astfel de poziție.

„Ce am făcut mă (n.r. observă decoletul generos)? Așa am stat azi toată ziua? Până aici am avut sânii? Până aici? Și mă vede socră-miu așa? Știți gluma aia cu socră-miu? E o doamnă care zice: «Se filmează? Păi și mă vede socră-miu la televizor? Să îmi dai banii pe porc mă!» Vai, deci este atât de haioasă. Iartă-mă, e târziu și mna”, a spus Andra.

Andra Măruţă, criticată de internauţi pentru că ar fi luat în greutate

Îndrăgita vedetă Andra Măruță a fost aspru criticată de internauți, după apariția pe care a avut-o în cadrul unui eveniment. Artista în vârstă de 37 de ani a urcat pe scenă unde a cântat și dansat foarte voioasă. Deși a întreținut atmosfera cu zâmbetul pe buze, a fost aspru criticată pe internet pentru modul în care s-a afișat.

Îmbrăcată într-o costumație elegantă, cu inserții de pietricele, cântăreața a întreținut atmosfera, a cântat și a dansat în fața celor prezenți. De altfel, a zâmbit tot timpul, s-a învârtit pe scenă și a bătut din palme. Deși a avut o apariție strălucitoare la eveniment, internații nu au „iertat-o” nicio secundă

Recent, Andra a început filmările pentru noul sezon de la „Românii au talent”, iar un clip din timpul testimonialelor s-a viralizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *