Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:626140;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
In general oamenii considera ca exista doar trei cai de evacuare a deseurilor si a toxinelor din organismele lor: fecalele, urina si transpiratia. Ei se inseala insa, deoarece nu reusesc sa sesizeze si cea de a patra cale: o buna parte dintre cele mai importante si subtile nocivitati ale organismului se evacueaza prin saliva si se depoziteaza pe limba, pe gingii si pe cerul gurii.
In mod obisnuit acest fenomen nu este sesizat, el poate fi insa observat atunci cand suntem bolnavi, dar mai ales cand postim, situatii in care limba devine deosebit de incarcata, se coloreaza in diferite nuante, in functie de natura toxinelor, si adesea in cavitatea bucala se produc mirosuri foarte neplacute.
Dr. P. Karskuc, care s-a preocupat in mod deosebit de acest subiect, 1-a studiat si experimentat, a constatat faptul ca, in vederea prevenirii imbolnavirilor si pentru vindecarea multor boli, oamenii se orienteaza de cele mai multe ori catre consumarea excesiva a medicamentelor. Dar, chiar daca obtin oprirea evolutiei afectiunilor, ameliorari sau chiar vindecari temporare ale acestora, din cauza toxicitatii compusilor chimici, medicamentele adesea pot determina alte afectiuni, uneori mai grave decat cea pe care au tratat-o. In schimb, se observa de multe ori o neincredere si un scepticism fata de unele remedii simple, dar care, corect aplicate, le-ar putea oferi rezultate remarcabile in ceea ce priveste intretinerea sau ameliorarea sanatatii, ori chiar vindecari „miraculoase”.
Hotarat sa caute niste metode simple de tratament, care sa fie totodata lipsite de orice nocivitate sau pericol pentru organismul uman, dupa multi ani de cercetari si studii, el a reusit sa vindece diverse afectiuni cu ajutorul unei metode a carei practica este la indemana oricui: cura cu ulei supt.
Trebuie subliniat faptul ca aceasta metoda vindeca eficient toate tesuturile si organele corpului omenesc, reusind sa elimine toate substantele organice, anorganice si microorganismele daunatoare pentru el, asa cum sunt microbii, sarurile etc. Metoda se aplica in mod continuu pana la vindecare, dupa care tratamentul poate sa inceteze, desi continuarea lui, cel putin periodic, daca nu permanent, constituie o metoda eficace de intretinere a sanatatii.
Asadar, fiecare poate sa stabileasca singur de cate ori va face procedura propusa, facand o comparatie intre starea de sanatate de dinaintea si din timpul tratamentului.
Trebuie subliniat faptul ca, de la caz la caz, in timpul tratamentului pot aparea fie o accentuare a simptomelor bolii sau anumite crize, in special la persoane care sufera de boli cronice, fie o imbunatatire evidenta a starii de sanatate. Ambele tipuri de reactii inseamna ca a inceput dizolvarea focarelor bolii in organism.
La unele persoane, organismul poate reactiona sub forma ridicarii temperaturii, dar si acesta este un semnal ca organismul bolnavului a inceput sa reactioneze energic si sa se apere.
In cazul in care se manifesta o accentuare a bolii, este absolut necesara continuarea procedurii propuse, care in ultima instanta va ajuta bolnavul sa se vindece si de alte boli in afara de cea pentru care a urmat tratamentul. Aceasta se datoreaza faptului ca terapia cu ulei trateaza intregul organism al omului, dand rezultate foarte bune in:
– dureri de cap;
– dureri de dinti;
– bronsite;
– tromboflebite;
– boli ale sangelui;
– tumori ale stomacului;
– boli de inima;
– boli intestinale;
– boli de rinichi;
– boli ginecologice;
– tumori in general;
– artrite etc.
Este posibil ca unele boli sa se vindece foarte repede, in cateva zile, iar in bolile cronice poate fi nevoie ca tratamentul sa fie urmat chiar si un an.
Dr. Karskuc insusi a aplicat metoda aceasta cand a suferit de lumbago si in numai trei zile s-a vindecat. Iar sotia sa, urmand aceeasi metoda, s-a vindecat de o boala a sangelui de care suferea de 15 ani.
Trebuie evidentiat faptul ca folosirea acestei metode nu prezinta absolut niciun pericol, iar eficienta este remarcabila, cu ajutorul ei vindecandu-se o serie intreaga de boli.
Aplicarea tratamentului
Se foloseste ulei comestibil, preferabil de floarea-soarelui. Se ia o lingura de ulei in gura si, fara a se inghiti nicio picatura, se suge la fel ca bomboanele, timp de 15-20 de minute. Procedura trebuie facuta cu calm, fara incordare si nervi; impingeti cu limba uleiul in gura, inainte si inapoi, treceti-l printre dinti, fara insa a inghiti nicio picatura din el. Este preferabil a se face dimineata pe stomacul gol. Daca vreti sa obtineti rezultate mai repede, trebuie sa o repetati de 2-3 ori pe zi, insa intotdeauna pe stomacul gol.
Uleiul, care la inceput este vascos, dupa 10-20 de minute devine alb ca laptele si capata o consistenta apoasa.
Dupa terminarea procedurii, uleiul trebuie scuipat direct in vasul de toaleta, pentru ca este plin de microbi si poate fi o sursa foarte periculoasa de transmitere a diferitelor boli. Trebuie supte si scuipate din gura toate urmele de ulei.
Daca uleiul nu are aspectul laptelui si culoare alba, ci ramane galben, inseamna ca nu s-a procedat corect sau timpul nu a fost suficient.
Primele rezultate vizibile ale procedurii sunt albirea dintilor si o inviorare generala a intregului organism. Cura poate fi considerata terminata in momentul in care limba a devenit curata si a revenit la culoarea ei normala.
Potrivit acestor observatii, se poate ajunge usor la concluzia ca metoda este absolut nepericuloasa si nu necesita niciun fel de restrictii.
Asadar uleiul, unul dintre principalele si cele mai sanatoase alimente ale omului, este totodata si un excelent remediu, cu care se poate ajunge la rezultate maxime in cazul in care este obtinut prin presare la rece, fara alta prelucrare sau rafinare.
Dar pe cat de simplu si sanatos este uleiul, dupa procedura nu trebuie inghitit niciun strop din el, fiindca devine foarte concentrat in microbi si toxine, care nu trebuie reintroduse in organism.
O alta mentiune care trebuie facuta este faptul ca aceasta cura cu ulei poate constitui terapia principala in lupta pentru mentinerea sanatatii sau a recastigarii ei, sau poate fi utilizata numai ca metoda auxiliara a unei alte terapii de baza.