Prima pagină » Actualitate » În ce constă moştenirea primită de prinţul William. Este veche de 700 de ani şi valoarează peste un miliard de dolari

În ce constă moştenirea primită de prinţul William. Este veche de 700 de ani şi valoarează peste un miliard de dolari

14 sept. 2022, 16:30,
în Actualitate

Prinţul William a primit ca moştenire o avere ce a fost estimată de specialişti la peste un milion de dolari. Precizăm faptul că anul trecut, Forbes a estimat averea personală a reginei Elisabeta a II-a la suma de 500 de milioane de dolari, iar aceasta includea bijuterii, colecţia de artă, investiţii şi două reşedinţe, respectiv Castelul Balmoral din Scoţia şi Casa Sandringham din Norfolk.

Acum însă, o parte din moştenire îi revine şi prinţului William, care valorează aproape un miliard de dolari şi este veche de aproape 700 de ani,

Moştenirea prinţului William a fost estimată la peste un miliard de dolari

Specialiştii au evaluat moştenirea lăsată prinţului William de regină Elisabeta a II-a şi au stabilit că se învârte în jurul sumei de un miliard de dolari.

Laura Clancy, lector în mass-media la Universitatea Lancaster şi autoarea unei cărţi despre finanţele publice, a precizat totodată că testamentele regale încă nu sunt făcute publice.

”Testamentele regale sunt ascunse, așa că nu avem idee de fapt ce se află în ele și cât valorează, iar asta nu a fost niciodată făcut public”, a declarat Laura Clancy.

Cea mai mare parte a averii Familiei Regale – în valoare totală de cel puțin 18 miliarde de lire sterline (21 de miliarde de dolari) în pământ, proprietăți și investiții – trece acum pe o cale bine parcursă, veche de secole, către noul monarh, regele Charles al III-lea, și moștenitorul său, prințul William.

Prințul William, acum primul în linia de succesiune la tronul britanic, va fi un om mult mai bogat odată cu moștenirea primită.

Prințul Harry i-a adus un omagiu bunicii sale

În cadrul unui alt context, amintim de omagiul adus bunicii sale de către Prinţul Harry. Acesta a spus că îşi aminteşte cu drag de cuvintele pe care regina Elisabeta a II-a le-a rostit după moartea soţului ei, Prinţul Philip: „Viaţa, desigur, constă în despărţiri finale, precum şi din prime întâlniri”.

„Bunico, în timp ce această despărţire finală ne aduce o mare tristeţe, sunt mereu recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la întâlnirea cu tine pentru prima dată în calitate de comandant şef, până în primul moment când ai cunoscut-o pe soţia mea dragă şi i-ai îmbrăţişat pe strănepoţii tăi iubiţi”, a spus Harry.

Prințul a continuat, spunând că preţuieşte toate momentele împărtăşite împreună şi, de asemenea, spune că îşi onorează tatăl în noul său rol de rege Charles III.

„Şi noi zâmbim ştiind că tu şi bunicul v-aţi reunit acum împreună, în pace”, a conchis Prinţul Harry.

Totodată, Prinţul William a declarat duminică, 11 septembrie, că este onorat că a primit titlul de prinţ de Wales . În cadrul unei convorbiri cu prim-ministrul Ţării Galilor, Mark Drakeford, Prințul William a vorbit, de asemenea, despre speranţa sa că cuplul regal va vizita Ţara Galilor în curând, a precizat Palatul Kensington într-un comunicat de presă.

Reiterăm faptul că moştenirea primită de prinţul William este veche de 700 de ani şi valoarează peste un miliard de dolari, spun specialiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`