Prima pagină » Actualitate » În Brăila, o adolescentă de 17 ani va fi marcată pe viaţă, după ce a produs accidentul rutier în care şi-a pierdut viaţa fratele său, de numai 16 ani

În Brăila, o adolescentă de 17 ani va fi marcată pe viaţă, după ce a produs accidentul rutier în care şi-a pierdut viaţa fratele său, de numai 16 ani

13 sept. 2022, 10:47, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Cu toate că nu deţinea permis de conducere, o adolescentă de 17 ani din Brăila a produs un grav accident rutier în care fratele său, de numai 16 ani, şi-a pierdut viaţa. Fata a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

Fratele acesteia se afla pe locul din dreapta al şoferului.

O adolescentă va rămâne marcată pe viaţa după ce a produs un grav accident rutier în Brăila

Un grav accident rutier a fost produs în Brăila, luni seara, 12 septembrie. O adolescentă de 17 ani, fără permis de conducere, s-a suit la volanul unei maşini, iar în dreapta acesteia s-a urcat şi fratele său, de 16 ani. La un moment dat, aceasta a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp.

Impactul a fost atât de puternic încât fratele acesteia şi-a pierdut viaţa.

„Aseară, în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apeluri 112 cu privire la faptul că pe Șoseaua Baldovinești, în zona podului Apollo din municipiu ar fi avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, se pare că o tânără, în vârstă de 17 ani, din Brăila, ar fi condus un autovehicul pe Șoseaua Baldovineşti, dinspre strada Comună din Paris către Bulevardul Dorobanților, iar la urcarea pe pod, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroșat un stâlp situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare, după care s-a oprit pe spațiul verde.

În urma evenimentului, la fața locului, pe trotuar, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Brăila, care a fost declarat decedat de echipajul medical, iar tânăra în vârstă de 17 ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, informează Poliţia Brăila.Accidentul de la Frumuşani a luat viaţa a cinci persoane, dintre care doi minori

Patru persoane au murit în urma unui accident în Frumușani

Într-o altă ordine de idei, amintim de un grav accident rutier ce a avut loc în urmă cu două săptîmâni, în urma căreia o familie întreagă și-a pierdut viața. Martorii prezenți la fața locului au spus că în accidentul de la Frumuşani, maşina condusă de Vali, de 44 de ani, în care se afla soţia sa, Diana, de 27 de ani şi cele două fetiţe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză nemaipomenită.

De altfel, şi acul vitezometrului, s-ar fi blocat la 220 de km/h, pe când la cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h. Cu toate acestea, specialiştii au precizat că doar o expertiză va stabili cu exactitate viteza cu care cele două maşini circulau în momentul impactului.

Amintim că impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, stâlp pe care a fost pus la pământ. Maşina a zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori, motorul fiind găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţile acesteia s-au desprins.

Vali, șoferul aflat la volanul mașinii îm care se aflau cei patru membri a fost proiectat în afara maşinii, la fel ca şi fetiţa sa de 11 ani. Soţia acestuia, Diana şi fetiţa de şase ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare.

Cu toate acestea, amintim că luni seară, 12 septembrie, un adolescent de 16 ani a murit în urma unui grav accident rutier în Brăila.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *