Prima pagină » Actualitate » În arest la domiciliu, după ce a fost săltat de „mascați” la Sala Polivalentă
În arest la domiciliu, după ce a fost săltat de

În arest la domiciliu, după ce a fost săltat de „mascați” la Sala Polivalentă

19 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Actualitate

Individul care a fost ridicat recent de „mascați” din Sala Polivalentă a fost plasat în arest la domiciliu de judecători. Astfel, magistratii au dispus înlocuirea controlului judiciar cu arestul la domiciliu în cazul lui Viorel Marian Oarză, pe o durată de 30 de zile.

Amintim că Viorel Oarză a fost ridicat de „mascați” alături de fiul său, din Sala Polivalentă. Robert Oarză, zis „Robi”, a participat la un concurs. Acesta a intrat în ring, unde a boxat, iar tatăl său, Viorel Oarză, a susținut că arbitrul l-ar fi dezavantajat.
Conform anchetatorilor, Viorel Oarză ar fi intrat în ring și l-ar fi amenințat pe arbitru. Oamenii legii au intrat pe fir și i-au ridicat pe Viorel și Robert Oarză și i-au dus la audieri.
Ulterior, Viorel Oarză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști. Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au propus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Numai că, inițial, magistrații Judecătoriei Iași au respins propunerea, considerând că nu se impune luarea acestei măsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`