Prima pagină » Eveniment-Social » În acest weekend se anunță mare distracție la Iași, la festivalul caritabil „Inimo”, cel mai așteptat eveniment de până acum! Iată programul complet al acestuia

În acest weekend se anunță mare distracție la Iași, la festivalul caritabil „Inimo”, cel mai așteptat eveniment de până acum! Iată programul complet al acestuia

17 aug. 2023, 02:00, 3 ,
Ștefana Șovea în Eveniment-Social

Ne mai desparte o zi de festivalul caritabil „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin. Cea de-a doua ediție a acestui eveniment are loc în perioada 18-20 august 2023, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Iași

În prezent se lucrează intens pentru organizarea evenimentului care începe mâine (n.r. – 18 august). Scopul acestuia este de a sprijini 10.233 de copii din cadrul Asociației Glasul Vieții.

O zi ne mai desparte de festivalul caritabil „Inimo”

o poză cu voluntarii Inimo

Biletele pentru festival reprezintă o formă de donație

În acest weekend se anunță mare distracție la Iași, la cel mai așteptat festival de până acum. Este vorba de „Inimo” – Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune, care începe mâine (n.r. – 18 august).

Vineri, 18 august 2023, deschiderea festivalului începe la ora 17.00 alături de Alex Dima cu Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași. De la ora 18.00 vine Circul de Stat Chișinău, iar de la ora 19.00, Andia. De la ora 20.00, își face intrarea în scenă Connect-R, iar de la 21:00, Direcția 5. La ora 21.45 are loc Tombola Vieții, unde puteți câștiga o excursie din cele 20 la Ierusalim, iar, la ora 22.00, cel care va încânta persoanele prezente este Smiley.

În cea de-a doua zi de festival, sâmbătă, 19 august, vor urca pe scenă, prezentați de Dan Negru, și vor face senzație, de la 17.30, Yanis Pavel, iar de la 18.00, Nicoleta Nuca. Gașca Zurli va bucura toți copilașii prezenți de la ora 19.00, iar de la ora 20.00 vă puteți distra alături de Horia Brenciu și trupa sa de excepție. Pe uriașa scenă urcă, de la ora 21.00, Irina Rimes, iar la ora 21.25 are loc tombola pentru plecarea la Ierusalim. Ultimul artist care va urca pe scenă în cea de-a doua zi de festival este Damian Drăghici, care își face apariția la ora 22.00.

În ultima zi de festival, 20 august, alături de Andreea Marin încinge atmosfera, de la 17.30, Ana Beregoi, iar, de la ora 18.30, Mario Fresh va prelua ștafeta. Antonia urcă pe scenă la ora 19.30, iar Iris la ora 20.30.

Ultima Tombolă a Vieții va preceda de la 21.30, „Marea Tombolă Inimo”, cu apartamentul mult dorit, de 110.000 de euro. De la 21.45, Ovidiu Lipan Țăndărică va urca pe scenă, iar formația care încheie festivalul este Voltaj, de la ora 22.00.

Intrarea la festival se face sub formă de donație

o poză cu părintele Dan Damashin

„Marea Tombolă Inimo”, cu apartamentul mult dorit de 110.000 de euro are loc în ultima zi de festival

Biletele pentru festival reprezintă o formă de donație. Persoanele doritoare trebuie să acceseze, pe site-ul evenimentului, tipul de donaţie pentru a susţine educaţia celor 10.233 de copii sărmani aflaţi în grija Asociaţiei „Glasul Vieţii” şi a părintelui Dan Damaschin. Donațiile sunt de 100, 300 și 1.000 de lei, iar persoanele care au achiziționat sau achiziționează papucii Inimo, în valoare de 300 de lei, au acces gratuit la festival cu tot cu familia.

„Se lucrează din greu în momentul actual ca să fie totul gata la timp. Vineri, la ora 17.00, așteptăm să se umple stadionul cu zeci și sute de mii de oameni și să facem cel mai frumos spectacol, de unde să putem ajuta cei 10.233 de copilași care așteaptă cu nerăbdare să înceapă anul școlar. Cei care vin la festival și au papuceii Inimo au acces gratuit la festival. Aceștia costă 300 de lei și din acești bani o pereche de încălțăminte merge spre un copilaș și persoana respectivă ce are aceste ghete poate intra la festival cu familia lui”, spune părintele Dan Damaschin.

Festivalul caritabil „Inimo” înseamnă mai mult decât distracție. Scopul este acela de a pregăti pentru școală 10.233 de copii cu ghiozdane, haine, încălțăminte, produse de igienă, produse de curățenie, pentru a începe un nou an școlar așa cum se cuvine.

Comentarii
  • Plm, iar îmi blochează festivalierii, garajul. Alt loc nu a găsit Chirica? Piata Unirii nu era bună? Ar fi avut și mai multi clienți la terasa!

  • Locuitor din Copou

    Aveti atat loc la Carrefour sau in alt loc, nu mai blocati Copoul. Nu mai dati pomana la puturosi. Cei ce vor sa primeasca mai intai sa munceasca. Dati pomana la cei ce toarna copii, trebuie serilizati.

  • E atata galagie noaptea de nu te poti odihni si se aude pana in Rediiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *