Prima pagină » Actualitate » În acest oraș, din România, un apartament cu două camere costă 6000 de euro. Are 40 de metri pătrați

În acest oraș, din România, un apartament cu două camere costă 6000 de euro. Are 40 de metri pătrați

27 iun. 2024, 09:02,
BZI.ro, în Actualitate

Există un oraș în România unde poți găsi un apartament cu două camere la un preț accesibil de 6.000 de euro. Apartamentul are o suprafață de 40 de metri pătrați și este situat la parterul clădirii.

Un apartament cu 2 camere situat în Vulcan, Hunedoara, poate fi achiziționat la prețul de 6.502 euro.

Orașul din România unde un apartament cu două camere costă 6000 de euro

Apartamentul dispune de o suprafață utilă de 40 de metri pătrați și este compus din două camere, fiind situat la parterul unui bloc.

„Apartament compus din 2 camere și dependințe situat în Vulcan, str. Mihai Eminescu, bl. 1, sc. 1, parter.Bunul se vinde în licitație publică, prețul de începere fiind de 31.500 lei și reprezintă 75% din valoarea de piață a imobilului.

În condițiile în care sunt 2 sau mai multe persoane interesate, iar ofertele sunt sub prețul de pornire a licitației, imobilul se va vinde persoanei care oferă cel mai mare preț, în condițiile prevăzute de art. 846 c.pr.c.”, este anunțul vânzătorului de pe storia.ro.

Blocul, construit în 1968, nu beneficiază de lift iar apartamentul este vândut prin intermediul unei agenții imobiliare autorizate.

Vulcan (cunoscut anterior sub numele de Jiu-Vaidei-Vulcan, în germană Wolkersdorf, în maghiară Vulkán sau Zsilyvajdejvulkán) este un municipiu situat în județul Hunedoara, Transilvania, România. Municipiul este alcătuit din localitățile Dealu Babii, Jiu-Paroșeni și Vulcan (care este reședința). Conform datelor din 2011, Vulcan are o populație de 22.906 locuitori.

Vulcanul este situat la aproximativ 12 km de Petroșani și la aproximativ 110 km de Deva, reședința județului Hunedoara.

Proprietarii de apartamente trebuie să respecte această regulă!

Proprietarii de apartamente, chiriaşii sau administratorii unor apartamente riscă până la cinci ani de închisoare dacă află că în locuinţele lor se consumă droguri și nu anunță Poliția. Până la această schimbare, era incriminată doar punerea la dispoziţie a unui imobil pentru consumul de droguri.

Cei care acceptă ca invitaţii lor să consume droguri în casă pot risca până la 5 ani de închisoare. Sunt vizați și cei care au locuinţe pe care le închiriază. În cazul în care proprietarii nu anunţă poliţia, atunci când află că în apartamentul lor chiriaşii consumă droguri, pot fi condamnaţi chiar şi la 5 ani de închisoare.

O altă regulă îi vizează pe cei de la bloc în anul 2024. Regula nouă este aceea că o rudă pe care o găzduim mai mult de 15 zile trebuie declarată și ea la întreținere. Întreținerea reprezintă contribuțiile calculate în funcție de numărul de persoane și se plătește lunar.

În orașul Vulcan, din România, poți găsi un apartament cu două camere la doar 6000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *