Prima pagină » Local » Împușcături în cartierul Alexandru cel Bun. Poliția a împânzit orașul. Se caută autorul – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Împușcături în cartierul Alexandru cel Bun. Poliția a împânzit orașul. Se caută autorul – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

01 feb. 2023, 23:11, 11 ,
BZI.ro, în Local

Atac sângeros la Iași! Din primele informații, se pare că o persoană ar fi fost împușcată. În aceste momente, în aproape tot orașul sunt echipaje de poliție.

UPDATE 2 februarie, ora 07.17: Reprezentanții Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași au transmis detalii despre o victimă implicată în incidentul din cartierul Alexandru.

„În această gardă a fost adus cu o mașina privată un bărbat de 40 ani, cu o plagă în regiunea cervicală anterioară, din faţa blocului de prin Alexandru, prin împuşcare dintr-o maşină (îl cunoştea din câte am înţeles). Pneumotorax drept diagnosticat și drenat în UPU, internat în clinica 1 chirurgie- compartiment chirurgie toracică”, au transmis reprezentanții UPU Iași.

UPDATE 00:26 Polițiștii au terminat cercetarea la fața locului și au ajuns la Sectia nr. 1 de Poliție Iași pentru a continua verificările.

UPDATE 23:56 Echipaje de poliție se află în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi. Cel mai probabil, oamenii legii vor să afle care este starea bărbatului împușcat.

UPDATE 23.47 Incidentul a avut loc în cartierul Alexandru cel Bun. La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție, inclusiv adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Zona este încercuită, iar criminaliștii încearcă să adune cât mai multe probe pentru a afla ce s-a petrecut acolo. Din cate se pare, ar fi vorba despre un bărbat împușcat, însă infomația nu a fost confirmată oficial.

Oamenii legii încearcă să afle ce s-a întâmplat, însă deocamdată sunt foarte puține indicii. Din sursele reporterilor BZI, persoana împușcată ar fi fost transportată la spital.

Revenim cu informații!

Comentarii
  • S-a găsit autorul?

  • Multi pași nu face …

  • De data asta nu sunt eu. Jur!

  • Păi la câte gunoaie de gollani s au ridicat acum, iar numărul polițiștilor pe stradă a scăzut semnificativ de mult, cred si eu. Nu mai vorbim de faptul că toate gunoaiele astea nu se mai tem de aplicarea unor pedepse pe măsura faptelor comise. Iar în Alexandru cel Bun, e plin de astfel de gunoaie, de excremente din astea.

  • ALEXANDRU-DACIA

    Nu se mai tem de lege și de închisoare, pentru că imediat cum ajung pe mâna judecătorilor, li se face milă, iar infractori foarte periculoși ajung sa nu fie pedepsiți de legea penală, sau să primească pedepse de rahat! Iar din păcate, în Alexandru cel Bun și Dacia e șerpăraie de astfel de nenorociți, tâlhari, hoți, dilări de droguri și pești.

  • In Alexandru cel Bun sunt cei mai multi golani..

  • Romania lui Iohannis si Ciuca a ajuns Tara lui Papura Voda!

  • Sunt medic la ambulanta Iasi si am un venit 40000 lei lunar fara sporuri . Daca mai fac garzi la care eu dorm am un venit de 10000(zece mii euro ) . Ce vreti am invatat carte si nu trebuie sa muncesc . Muncesc asistentii pt noi doctorii . La o intervenție (nu solicitare ) plec dupa jumătate de ora plus circulația din trafic ajungem si noi dupa 2-3 ore la care pacientul se razgandeste si nu mai vrea la spital . Asta da viata la ambulanta !!!

  • Așa ia educat eșuatu și ciuciu îîîîî pdnl-iști de frunte în gowernerul meu eșuat ha ha ha–

  • Mai bine sa se predea. Oricum îl prind ai noștri repede. Când e cu bubuiala se mobilizează.

  • Macar săracu a avut zile da polițistul erou care e coleg la UPU vroia să pescuiască in bahlui?la copca, că erau să se ducă pe copcă și el și colegul lui,la Hirlau a fost ,este și va fio grădină zoo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *