Prima pagină » Local » Împreună chiar și după gratii! Cei doi iubiți implicați în jaful de la Hârlău au fost conduși în arest de mascați. Erau în vacanță când au fost prinși – FOTO/VIDEO

Împreună chiar și după gratii! Cei doi iubiți implicați în jaful de la Hârlău au fost conduși în arest de mascați. Erau în vacanță când au fost prinși – FOTO/VIDEO

06 feb. 2024, 02:00, 11 ,
Dragos Savin în Local

Zi grea pentru cei doi iubiți care au participat la furtul seifului din Hârlău. Aceștia au fost aduși de mascați în fața judecătorilor. Au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă să stea câțiva ani după gratii

Aproape că nu mai există cetățean din Hârlău care să nu vorbească despre jaful din casa familiei Mocanu. Acum, după ce au fost identificați autorii, la fiecare colț se discută despre asta. Ieri, Ciprian Catargiu și iubita sa, Andreea Surdu, au fost aduși de mascați la Judecătoria Hârlău.

După câteva zeci de minute, cei doi iubiți au aflat că vor trebui să stea după gratii timp de 30 de zile. Ei au fost prinși de polițiști duminică, în județul Suceava. Existau suspiciuni care spuneau că ar fi vrut să plece din țară imediat după ce au aflat că polițiștii au efectuat percheziții.

Cei doi iubiți care au participat la furtul seifului din Hârlău, prinși împreună

Familia lui Ciprian Catargiu are o afacere prosperă la Hârlău. Aceștia produc pietre funerare și construiesc locuri de veci. Seiful pe care Ciprian l-a furat a fost tăiat cu scule pe care părinții acestuia le foloseau pentru fabricarea monumentelor funerare. O parte din bani au rămas la părinții bărbatului, iar o altă parte a ajuns la Pik. Cei doi iubiți au fost prinși împreună. Ei le-au spus anchetatorilor că au fost într-o mică vacanță și că nu aveau de gând să fugă.

Cum s-a desfășurat jaful?

Vă reamintim că Pik a discutat cu un prieten de-al său, pe nume Adrian Chihaia, iar împreună cu acesta a pus planul jafului pe hârtie. Ambii au mers în zona locuinței familiei Mocanu, au distrus camerele de supraveghere care băteau spre aceasta, iar mai apoi, folosindu-se de un autoturism marca Volvo, au reușit să fure seiful. Aceștia au pătruns în imobil, forțând geamul de la bucătărie.

Au luat seiful, l-au băgat în autoturism și duși au fost. Din acel moment, lucrurile aveau să se complice. Cei doi hoți au mers cu seiful acasă la părinții lui Pik, la Ioan și Maria Catargiu. Ulterior, Pik s-a urcat la volanul autoturismului pe care l-a folosit la jaf și a mers până într-un sat alăturat, unde s-a întâlnit cu iubita sa. Din acel moment, în joc intră și Andreea Surdu, o „bombă sexy” care a ajuns în doar câteva clipe în rândul infractorilor. După ce Pik a abandonat autoturismul marca Volvo, s-a urcat în mașina condusă de iubita sa și s-a întors acasă, la părinți, unde a spart seiful și a scos sutele de mii de lei și zecile de mii de euro.

Practic, în acest jaf au fost implicate 5 persoane, „capul” operațiunii ar fi fost Ionuț Ciprian Catargiu, părinții săi, Ion și Maria Catargiu, iubita lui, Andreea Surdu, și amicul său, Adrian Chihaia. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi iubiți care au participat la jaful seifului din Hârlău.

Comentarii
  • Vasile Harlau

    Pik asta i-a ars pe toti prietenii lui
    A ars pe toata lumea
    E un vanzator , prin fata era prietenul tau cel mai bun si pe la
    Spate nu stia cum sa te manance
    E un sarpe plin de venin
    Pervers si capabil sa calce peste cadavre doar sa si atinga scopul
    Doar ca acum a dat dovada ca e cel mai prost din harlau
    Trebuia sa sse intample
    Pana la urma
    De prea multe ori a scapat de politie jogodia

  • Bă Vasile, numa’ fraierii de la țară îl băgau în seamă pe Pică, cei din oraș știau că este o janghină de om, un rapăn!
    Cât de prost să fii, ca să-ți tragi după tine la pușcărie femeia, pe mă-ta, pe tac-tu???
    Mă mir cum de nu l-a tras și pe frate-su, sau ăla nu-i acasă?
    Mă mai mir, am văzut-o în înregistrarea ziariștilor și pe fufa aia a lui Fântânaru, aia cu pantaloni roz. Aia ce căuta pe acolo???
    Nu este implicată și ea cumva în furt???

  • Bonnie și clyde

  • Este de râsu curcilor, cât de prost a fost Pică. Jme-ul …ulii de kakat cu ochi.
    Poți să crezi că imediat după ce s-a auzit în oraș de furt, marea majoritate a hârlăoanilor îl indicau pe Pică ca autor al furtului???
    Tot orașul știa că este un hoț prost!
    Nu s-a străduit prea mult să ne demonstreze asta🤣🤣🤣

  • Oare ce-o să spună avocata „de casă” a lu’ Pică, la proces…Onorată instanță, clientul meu n-a făcut nimica, a furat doar un seif, așa…din eroare, de fapt…a crezut că se joacă…el este cam prostuț, are IQ- de minus 10🤣🤣🤣, …la naștere a alunecat din mâna moașei săracul și a căzut în cap🤣🤣🤣…el nu este vinovat, mă-sa care l-a făcut este vinovată🤣🤣🤣

  • Acest infractor pe nume Catargiu Ciprian a ajuns în faza de arest preventiv datorită schimbării prim procurorului de la parchetul local. Este de notorietate că acest individ într-o perioadă era sub protecția lui Ghenade și ulterior a lui mony pe care o sexa/șantaja și asta explică toată lăfăiala individului în a comite fapte penale. Felicitări actualei prim procuror pentru că, fără implicarea ei, munca polițiștilor era în zadar…

  • Acest infractor să o pupe în cwr pe o avocată cu nume de ram, că altfel, era de mult în pușcărie!
    Aia l-a scos de la multe, prin relațiile pe care le avea!

  • Alina ai dreptate

    Da, din păcate, multe nelegiuiri nu s-ar mai fi întâmplat, dacă animalul ar fi fost priponit la timp acolo unde îi este locul!
    Din păcate, polițiștii din Hârlău îi făceau dosare peste dosare, iar alții îl făceau scăpat.
    Așa a prins tupeu rapănul, care, oricum și-a luat-o pe cocoașă zdravăn!
    Cât despre primă, DA! Deșteaptă și, frumoasă!😍

  • Costel Corduneanu i a botezat prima fetiță.,doi praduitori ,colaboratori cu garda.

  • Uitati-va la privirea ei si la privirea popandaului. Care pe care a tradus? 🙂

  • Costel Corduneanu l a și cununat,a primit bani cadouri sa l cunune cu soția țărancă aia cu care are 2 fete.A învățat de la nasul Costel Corduneanu să lege și să colaboreze cu garda să scape din multe dosare.Acum le a venit rânduri la jeguri și Costel este trimis cu soția în judecată și rapanul ăsta cu amanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`