Prima pagină » Cancan ultimă oră » Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian mai are o afaceri cu bijuterii pe care a mutat-o acasă la interpret! Firma nu mai are activitate de 9 ani!

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian mai are o afaceri cu bijuterii pe care a mutat-o acasă la interpret! Firma nu mai are activitate de 9 ani!

23 ian. 2022, 16:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Constantin Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, mai are o afacere în afară de jobul de impresar pe care-l avea pe vremea când interpretul trăia.

Impresarul a înființat firma în 1994

Conform datelor de la Registrul Comerțului, Constantin Gușman este unic asociat și administrator al firmei Dubro Star SRL, cu sediul la o adresă din Târgu Jiu și punct de lucru acasă la Petrică Mîțu Stoian, la Craiova.

Societatea are ca obiect principal de activitate ”comerțul cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate ” și ca obiect preponderent raportat în bilanț: ”comerțul cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor” (vânzări prin comis voiajor, prin intermediul automatelor, cu livrare sau prin intermediul caselor de licitații).

Firma lui Gușman a fost deschisă în 1994, dar în ultimii 22 de ani nu prea a mai avut activitate.

Mai precis, anul 2012 este ultimul în care Dubro Star a avut o mică cifră de afaceri (117 lei), pentru ca până în 2020, aceasta să raporteze cifre nule. Societatea are datorii de 6.250 de lei și nu are nici un angajat.

Petrică Mîțu Stoian era asociat cu soții Gușman

Ceva mai profitabilă pentru Gușman s-a dovedit asocierea cu petrică Mîțu Stoian în firma Petridor Music SRL (de la numele celor doi: Petrică și Doru).

Inaugurată în 2017, aceasta a reușit o cifră de afaceri cumulată pe 4 ani de aproximativ 730.000 de lei, însă în 2020 a înregistrat o pierdere de aproape 100.000 de lei. Firma are ca obiect de activitate ”interpretarea artistică”.

Și soția impresarului, regretata Maria Gușman, era asociată cu interpretul într-o altă firmă, ”Petrică Mîțu Stoian SRL”. Cei doi erau parteneri cu drepturi egale, dar Maria Gușman avea și funcția de administrator al societății. Din 2012 și până în 2020, firma a depășit 1,1 milioane lei cifră de afaceri, însă în ultimul an fiscal raportat a avut încasări zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *