Prima pagină » Cancan ultimă oră » Impresara formației Phoenix a negat existența unui coflict între formație și familia lui Nicu Covaci: „Trupa nu a avut niciodată un cuvânt de spus”

Impresara formației Phoenix a negat existența unui coflict între formație și familia lui Nicu Covaci: „Trupa nu a avut niciodată un cuvânt de spus”

05 aug. 2024, 23:41,
în Cancan ultimă oră

Impresara formației Phoenix, Raluca Talasman, a negat existența unui coflict între formație și familia lui Nicu Covaci, legat de modul în care acesta urmează să fie înmormântat. Talasman a precizat că nu s-a pus problema incinerării trupului lui Nicu Covaci.

„Va fi înmormântat creștinește, joi, la Timișoara, la Cimitirul Eroilor. Acum pot să vă confirm pentru că sunt aici, cu familia, și stăm de vorbă”, a declarat, pentru HotNews, Raluca Talasman.

Ea a negat speculațiile după care Nicu Covaci ar fi dorit să fie incinerat

Ea a negat speculațiile după care Nicu Covaci ar fi dorit să fie incinerat, iar familia a decis să treacă peste această dorință.

„Nici nu s-a pus problema vreodată de cremare. A ieșit în presă că, vezi Doamne, familia s-a opus hotărârii trupei. Trupa nu a avut niciodată un cuvânt de spus, adică noi nu facem altceva… Că nu suntem noi aparținătorii. Nu suntem factor de decizie”, a precizat Talasman.

Ea a mai confirmat că ceremonia de înmormântare va avea loc joi, însă va fi una privată.

Trupul neînsuflețit va fi depus la Filarmonica Banatul

Membrii trupei Phoenix au anunţat duminica aceasta că oamenii care l-au iubit pe Nicu Covaci, liderul și fondatorul acestei formații, care a murit vineri seară, îşi pot lua rămas bun de la el, timp de două zile, marţi şi miercuri, când sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus la Filarmonica Banatul din Timişoara.

Colegii de trupă ai îndrăgitului artist care s-a stins din viați vineri la Spitalul de Urgență din Timișoara au precizat că slujba de inmormântare va fi privată.

„Îmbrātişāri si Condoleante tuturor…Ceremonia de Adio a lui Nicu se va desfāşura acasā, în Timişoara, la Filarmonica de Stat. Vă puteţi lua rămas bun, marţi între orele 11.00- 20.00 şi miercuri între orele 9.00 – 17.00. Ceremonia de înhumare este privatā. Ne vedem acolo!”, a transmis formaţia Phoenix

Nicu Covaci va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Timişoara. Câțiva fani s-au arătat nemulțumiți de faptul că ceremonia de înmormântare va fi privată.

Trupa Phoenix a reacționat la comentariile făcute de persoane care ar fi vrut să îl conducă pe ultimul drum pe Nicu Covaci. „Vă rugăm din tot sufletul, în aceste momente delicate să încetați cu comentariile contradictorii și fără sens, respectați hotărârea familiei!!!! Avem nevoie de susținere, nu de intrigi!!!”, a scris trupa Phoenix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *