Prima pagină » Local » Impact devastator, pe o stradă din centrul Iașului! O tânără șoferiță, acuzată că a curmat viața unui student de 20 de ani. Accidentul rutier mortal, produs din cauza vitezei! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Impact devastator, pe o stradă din centrul Iașului! O tânără șoferiță, acuzată că a curmat viața unui student de 20 de ani. Accidentul rutier mortal, produs din cauza vitezei! GALERIE FOTO (Exclusiv)

20 nov. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O tânără șoferiță va fi nevoită să ofere explicații în instanță, după producerea unui accident rutier mortal pe o stradă din Iași. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Mădălina Veronica Iacobeț, sub acuzația de ucidere din culpă

Un accident devastator a avut loc pe o stradă din centrul orașului Iași! În urma impactului puternic, o tânără șoferiță este acuzată acum că a curmat viața unui student străin.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o ieri în judecată pe Mădălina Veronica Iacobeț (23 de ani), sub acuzația de ucidere din culpă. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Mădălina Veronica Iacobeț, acuzată că a comis un accident rutier mortal

Anchetatorii ieșeni spun că tânăra Mădălina Veronica Iacobeț a intrat în atenția lor în urmă cu câteva luni.

„În fapt, s-a reținut că, pe data de 30 septembrie 2021, în jurul orei 1:40, inculpata M.V.I. a condus un autoturism pe bulevardul Carol I, din municipiul Iași, din direcția Fundație, către Rond Copou, pe banda a doua de circulație, iar, la trecerea pentru pietoni prevăzută cu indicator și marcaj din dreptul stației pentru mijloacele de transport în comun de la universitate, pe fondul depășirii vitezei maxime admise cu aproximativ 24 de kilometri la oră și al schimbării benzii de deplasare prin încălcarea marcajului continuu de separare / preselectare a benzilor, nu a oprit și nu i-a acordat prioritate de trecere lui A.P.G., în vârstă de 20 de ani. Pietonul traversa strada în mod regulamentar, pe marcajul pietonal, de la stânga la dreapta șoferiței. Ca urmare a impactului, victima a decedat ulterior la spital”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanca a fost reținută pentru 24 de ore după impactul devastator

Oamenii legii au adăugat că, la scurt timp de la producerea impactului devastator, tânăra șoferiță, Mădălina Veronica Iacobeț, a fost reținută pentru 24 de ore.

„Prin ordonanța organelor de cercetare penală de pe data de 1 octombrie 2021 s-a dispus reținerea suspectei pentru o perioadă de 24 de ore, iar, prin ordonanța procurorului de pe data de 2 octombrie 2021 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpată pe o durată de 60 de zile, măsură preventivă sub care a fost ulterior trimisă în judecată. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a adăugat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, urmează ca judecătorii ieșeni să decidă ce se va întâmpla în continuare cu tânăra șoferiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`