Prima pagină » Local » Impact devastator, pe o șosea din Iași! A intrat pe contrasens și s-a izbit de o altă mașină! În urma accidentului rutier, un pasager a murit! (Exclusiv)
Impact devastator, pe o șosea din Iași! A intrat pe contrasens și s-a izbit de o altă mașină! În urma accidentului rutier, un pasager a murit! (Exclusiv)

Impact devastator, pe o șosea din Iași! A intrat pe contrasens și s-a izbit de o altă mașină! În urma accidentului rutier, un pasager a murit! (Exclusiv)

12 iun. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un șofer va fi nevoit să dea explicații în instanță, după producerea unui accident rutier mortal. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Milord Bata, sub acuzația de ucidere din culpă. Impactul devastator s-a produs în zona localității Trifești, din județul Iași. În urma accidentului, un pasager dintr-o mașină a decedat

Un impact devastator a avut loc pe o șosea din Iași! Șoferul a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism! În urma accidentului rutier, un pasager a decedat. Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Milord Bata, sub acuzația de ucidere din culpă. Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus anchetatorii și șoferul, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Șoferul Milord Bata, acuzat de producerea accidentului rutier mortal

Anchetatorii ieșeni au afirmat că șoferul Milord Bata a intrat în atenția lor la finele lunii iunie 2018. Potrivit oamenilor legii, atunci, în zona localității ieșene Trifești s-a petrecut un impact devastator.

„În cauză s-a reținut că, pe data de 23 iunie 2018, în jurul orei 10:00, în timp ce conducea autoturismul marca Ford pe Drumul Național 24C, în afara localității Trifești, județul Iași, către municipiul Iași, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, respectiv drum acoperit cu aluviuni de noroi, inculpatul M.B. a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Impact devastator: un pasager a decedat

Oamenii legii au adăugat că, în urma impactului devastator, un pasager dintr-un autoturism a murit din pricina leziunilor suferite.

„După accident, persoana vătămată C.B., aflată pe bancheta din spate a autoturismului Audi, a decedat. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Autoritățile ieșene au fost alertate cu privire la producerea accidentului rutier printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au prezentat echipaje medicale și ale Poliției. Din nefericire, medicii nu au putut face nimic altceva pentru victimă, decât să declare decesul acesteia. Ulterior, agenții de Poliție au demarat cercetările. Mai apoi, șoferul Milord Bata a fost audiat, iar, acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată. Rămâne de văzut ce decizie vor lua magistrații din cadrul Judecătoriei Iași cu privire la acest accident rutier mortal. Din păcate, în ultimii ani, tot mai multe astfel de accidente rutiere au avut loc pe șoselele din județul Iași. Unele dintre acestea s-au încheiat cu decesul unor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *