Prima pagină » Local » Impact devastator la Iași! Un Logan s-a făcut praf aseară după ce s-a izbit de un Audi. Două victime au rămas încarcerate

Impact devastator la Iași! Un Logan s-a făcut praf aseară după ce s-a izbit de un Audi. Două victime au rămas încarcerate

27 nov. 2020, 02:00,
Dragos Savin în Local

Accident violent la Iași. Un autoturism Dacia Logan s-a făcut praf după ce a intrat în coliziune cu un Audi. În urma impactului două persoane au rămas încarcerate. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal și fac verificări pentru a stabili cum s-a produs impactul

Accident grav la Iași. Aseară, în localitatea Păun, s-a produs un accident soldat cu victime omenești. Șoferul unui autoturism marca Dacia Logan ar fi tăiat o curbă și s-ar fi izbit violent de un autoturism marca Audi, condus din sens opus. În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul din Logan au rămas încarcerați. Martorii au sunat de îndată la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și pompieri, fiind nevoie de descarcerare.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Poieni s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Șoferul autoturismului Audi a fost testat cu aparatul alcooltest

Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest pe șoferul din Audi, iar rezultatul a fost negativ. Șoferului din autoturismul Dacia Logan i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Urmează ca oamenii legii să stabilească ce s-a întâmplat și să-l tragă la răspundere pe șoferul vinovat. Zilele trecute, un tânăr a trecut pe lângă moarte după ce a provocat un accident rutier. Un tânăr a scăpat milimetric de moarte după ce a produs un accident rutier. Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 23 noiembrie, un tânăr de 24 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Probota, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, în urma impactului rezultând rănirea tânărului.
În urma testării sale cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nu a acordat prioritate de trecere, iar asta i-a adus un dosar penal

Dosar penal a fost deschis și pe numele unui bărbat de 41 de ani. Acum polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 23 noiembrie, un bărbat de 41 de ani în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Iași, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autotutorism condus de un tânăr de 24 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 41 de ani, care a refuzat transportul la spital. În urma testării sale cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *