Prima pagină » Local » Impact devastator în miez de noapte! Un tânăr a apăsat mult prea tare pedala de accelerație și a gonit spre moarte. „Avea mult peste 100 km/h!”

Impact devastator în miez de noapte! Un tânăr a apăsat mult prea tare pedala de accelerație și a gonit spre moarte. „Avea mult peste 100 km/h!”

12 aug. 2021, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Accident groaznic, petrecut miercuri noaptea la Iași. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit zdrobit după ce mașina pe care o conducea a fost scăpată de sub control. Familia tânărului a fost nevoită să-l identifice pe acesta după haine. Polițiștii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere și, din câte se pare, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Rămâne de văzut dacă tânărul se afla sau nu sub influența băuturilor alcoolice

Încă un accident mortal, la Iași! Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a fost scăpată de sub control. Impactul a fost atât de puternic, încât trupul tânărului a fost zdrobit. Martorii au sunat imediat la 112, însă, din nefericire pentru tânărul de 23 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

„Pe data de 11 august 2021, în jurul orei 4:00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, care a avut loc pe raza satului Sârca. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânâr din comuna Bălțați, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DE 583, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un gard din beton, decedând. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Șoferul se afla singur în autoturism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mașina pe care o conducea s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate

Daniel Popescu se numește tânărul care și-a pierdut viața în accident. Din câte se pare, în noaptea în care s-a petrecut accidentul, el s-a întâlnit cu câțiva prieteni. Gonea spre casă înainte de producerea impactului.

„Am înțeles că ar fi mers să se întâlnească cu niște prieteni. Nu știu dacă a consumat alcool sau nu. Lui îi plăceau mașinile… Cred că avea mult peste o sută de km la oră… Dumnezeu să-l ierte!”, a spus un cunoscut de-al tânărului.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru necropsie. Ulterior, medicii specialiști vor stabili ce anume i-a provocat moartea tânărului, cu toate că lucrurile par destul de clare. Rămâne de văzut dacă tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pe Facebook, prietenii tânărului au început să scrie mesaje de adio și condoleanțe.

„Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva! Drum lin”, a scris un prieten de-al tânărului.

Mașina pe care o conducea era un Volkswagen Passat. Din ea nu a rămas mai nimic, fiind distrusă în proporție de 100 la sută. Acum, familia tânărului se pregătește de înmormântare. Dumnezeu să-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *