Prima pagină » Sanatate » Frumusete » Impachetarile cu zat de cafea si ulei de masline te scapa rapid de celulita
Impachetarile cu zat de cafea si ulei de masline te scapa rapid de celulita

Impachetarile cu zat de cafea si ulei de masline te scapa rapid de celulita

18 iul. 2015, 18:36,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:58824;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}
Vrei sa arati perfect la plaja si sa scapi super-rapid de celulita. Ai la indemna cateva remedii naturale care vor indeparta cat ai clipi aspectul de coaja de portocala al pielii tale. Daca ti-ai propus sa lupti cu toate armele impotriva celulitei, iata doua remedii naturale care chiar dau rezultate!

Cum tratam celulita de gradul 1?
 
Gomajul cu zat de cafea nu numai ca iti exfoliaza eficient pielea si ii ofera un parfum irezistibil, dar stimuleaza si circulatia sangvina si pe cea limfatica, cofeina contribuind totodata la tonifierea pielii. Prepara gomajul astfel: amesteca 100 g de zat de cafea cu 3 linguri de zahar si 2-3 linguri de ulei de nuca de cocos, dupa care maseaza mixul obtinut pe zonele afectate, cu miscari circulare, ferme, potrivit ele.ro. 
Aplica acest remediu naturist impotriva celulitei de 2-3 ori pe saptamana, primele rezultate urmand sa se vada in doar cateva saptamani.

O noua tehnica eficienta care lupta cu celulita

 
Cu o simpla folie alimentara si un preparat din zat de cafea si ulei de masline, poti scapa rapid de celulita.  Aplica pe piele un amestec de zat de cafea cu ulei de masline si infasoara-ti fiecare picior cu folie alimentara din plastic. Las-o sa actioneze cateva ore apoi indeparteaza folia si clateste. Vei vedea cum pielea ta este mai ferma iar aspectul de coaja de portocala este diminuat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 august 2024
13 august 2024