Prima pagină » Magazin » Îmbunătățește-ți viața cu ajutorul uleiurilor esențiale
Îmbunătățește-ți viața cu ajutorul uleiurilor esențiale

Îmbunătățește-ți viața cu ajutorul uleiurilor esențiale

29 aug. 2024, 21:10,
în Magazin

Uleiurile esențiale au câștigat un loc privilegiat în lumea sănătății și wellness-ului, datorită beneficiilor aduse. Bineînțeles, există numeroase tipuri, motiv pentru care persoanele ce nu se pricep pot fi puse în dificultate atunci când trebuie să ia o decizie. Pentru a fi mult mai simplu, poți alege produsele doTERRA pentru că acestea sunt renumite la nivel mondial pentru calitate. În România găsești în cadrul magazinului online Bioesential uleiuri doTERRA astfel că te așteaptă la doar un click distanță.

De ce doTERRA

Fiecare sticluță de ulei doTERRA este rezultatul unui proces riguros de selecție și distilare, pentru a avea certitudinea că beneficiile naturale sunt păstrate intacte. Compania folosește o abordare denumită „CPTG Certified Pure Tested Grade®”, un protocol strict de testare care garantează că fiecare ulei esențial este 100% pur, natural și fără contaminanți.

Procesul de distilare al uleiurilor esențiale poate fi de mai multe tipuri și implică metode tradiționale, printre care distilarea cu abur sau presarea la rece, proceduri optimizate pentru a extrage cea mai înaltă calitate a esenței din fiecare plantă. Aceste metode asigură o extracție corectă fără a compromite integritatea chimică a uleiului final.

Este foarte importantă puritatea în uleiurile esențiale deoarece calitatea și eficacitatea terapeutică pot fi afectate de prezența impurităților sau a aditivilor. doTERRA pune un accent deosebit pe transparența sursei, motiv pentru care colaborează doar cu fermieri și distilatori care se conformează standardelor înalte ale companiei.

De ce să folosești uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale au mai multe beneficii pentru sănătate datorită concentrației ridicate de compuși naturali activi, iar fiecare ulei are proprietăți unice care pot îmbunătăți atât starea fizică, cât și pe cea emoțională. Acestea pot juca un rol important în ameliorarea simptomelor de stres și anxietate, îmbunătățirea calității somnului și chiar în suportul digestiv. În același timp, aromaterapia cu uleiuri esențiale poate influența direct starea de spirit prin echilibrarea emoțiilor și a stării generale de bine. Inhalarea uleiurilor esențiale poate stimula sistemul limbic, o parte a creierului implicată în emoții, comportament și memorie, efect care aduce relaxare sau poate stimula inclusiv concentrarea.

Recomandările Bioesential

De exemplu, uleiul esențial pur Lemon de la doTERRA poate fi o alegere excelentă pentru cineva care își dorește un ulei de calitate. Este extras prin presarea la rece a cojilor de lămâie, o metodă care păstrează integritatea chimică și beneficiile terapeutice ale fructului. Lămâia este cunoscută pentru faptul că are proprietăți revigorante, dar și purificatoare, iar uleiul esențial are un puternic antioxidant care sprijină funcționarea optimă a sistemului imunitar. De asemenea, este folosit frecvent pentru a îmbunătăți dispoziția și a reduce sentimentele de anxietate.

Un alt exemplu foarte bun de la Bioesential este uleiul esențial pur Wild Orange de la doTERRA care poate fi o alegere excelentă pentru cei care își doresc un plus de energie. Acest ulei este obținut prin presarea la rece a cojilor de portocale sălbatice, o metodă care extrage compușii activi responsabili pentru aroma intensă și proprietățile benefice. Este adesea folosit în aromaterapie pentru a combate stresul și a îmbunătăți concentrarea datorită proprietăților energizante, în timp ce aroma dulce ajută la diminuarea anxietății și la favorizarea unei atmosfere generală de bine.

Atât uleiul esențial de portocală, cât și cel de lămâie pot fi folosite în gospodărie, deoarece curăță și dezinfectează suprafețele, fiind un antibacterian natural eficient. Totodată, se pot adăuga în soluțiile de curățare, lasă în urmă un parfum plăcut și un mediu mai sănătos. În aplicații topice, diluate corespunzător, uleiurile esențiale doTERRA pot fi folosite pentru a revitaliza pielea, oferindu-i un aspect mai luminos și mai sănătos. 

Descoperă și celelalte uleiuri esențiale disponibile la Bioesential, uleiuri ca cel de Tamaie(Frankincense), Santal Wood, sau Patchouli și vezi ce beneficii îți pot aduce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *