Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Imaginile pe care le astepta toata tara! Denisa Raducu, surprinsa in timp ce merge la spital

Imaginile pe care le astepta toata tara! Denisa Raducu, surprinsa in timp ce merge la spital

13 iul. 2017, 10:14,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:48406;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Cosmarul prin care trece Denisa Raducu in aceasta perioada este stiut deja de toata lumea. Vedeta sufera de luni bune de un carcinom hepatic si, in ciuda predictiilor medicilor, a inceput sa se simta mai bine.
Iar de curand Denisa a fost surprinsa in timp ce, alaturi de cumnatul si de sora ei, mergea la o consultatie medicala. Iar dupa ce a plecat de acasa, cu cumnatul pe post de sofer, nu a durat mult pana a ajuns la clinica cu pricina. Imbracata intr-o rochie comoda, Denisa dovedeste ca are dorinta de a se vindeca
Pentru ca, ajunsi la destinatie, Florian, cumnatul vedetei, extrem de atent, a coborat din bolidul pe care il conduce si a scos caruciorul cu rotile care o ajuta pe Denisa sa se deplaseze mai usor. Cu grija, dupa ce a iesit prin fortele proprii din masina, a fost ajutata sa se instaleze comod in caruciorul cu pricina, iar apoi a plecat spre clinica. Acolo, dupa cateva ore, a iesit in aceeasi formula, impinsa de sora ei, dar, pare-se, vizibil incantata de ceea s-a petrecut in clinica cu pricina.
Ceea ce este insa de remarcat este ca Denisa, acum, se simte mult, mult mai bine si are puterea de a zambi. Iar tratamentul naturist recomandat, in ciuda faptului ca este mult, mult mai slaba decat si-ar inchipui careva, da rezultatele pentru care se roaga toti apropiatii ei.
 ”O sa ma vindec, o sa vedeti ca ma fac bine. Va fi bine”,sunt cuvintele pe care le-ar fi spus vedeta celor din jur, reusind sa ii faca sa planga de fericire.
De altfel, de cateva zile, mama cantaretei se ingrijeste ca, la prima ora, Denisa sa aiba tot ce este nevoie pentru tratamentul cu pricina. Iar printre ingredientele de baza ale tratamentului se numara sfecla rosie, cumparata zi de zi de la piata, pentru a se asigura ca este naturala, romaneasca si ca, in fapt, contine substantele necesare care sa o vindece pe artista. Evident, pe langa sfecla rosie, in componenta tratamentului mai intra si alte legume, cumparate si el, toate fiind amestecate, transformate in suc si date, zi de zi, de cateva ori, Denisei.
”Se vad rezultatele. E slabita, dar poate, din nou, sa vorbeasca. Chiar a vrut sa se uite si la televizor”, ne-a mai spus sursa citata.

Daca v-a placut articolul, va invitam sa ne urmariti si pe pagina de Facebook! 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`