Prima pagină » Cancan » Imaginile cu Monica Bârlădeanu nud au rămas doar o amintire. Actrița nu mai pozează goală și a devenit foarte religioasă

Imaginile cu Monica Bârlădeanu nud au rămas doar o amintire. Actrița nu mai pozează goală și a devenit foarte religioasă

19 nov. 2021, 13:53,
în Cancan

De-a lungul carierei, Monica Bârlădeanu a pozat adeseori aproape goală sau chiar nud. Chiar fostul său iubit, Bobby Păunescu, a făcut publică o astfel de poză cu actrița. Cei doi s-au despărțit după 8 ani de relație. Cu toate acestea, se pare că vremurile acelea au apus. La 41 de ani, actrița a găsit din nou calea credinței. La acea vreme, Monica Bârlădeanu nu se mai spovedise de 20 de ani. Monica Bârlădeanu este o cunoscută actriță din România. Aceasta s-a născut la Iași, pe data de 12 decembrie 1978. Pe lângă cariera din România, vedeta este cunscută și în străinătate.

În anul 2006, a primit un rol în serialul Lost. Recent, a jucat în serialul românesc „Vlad”. Personajul interpretat de Monica Bârlădeanu este o femeie fatală, care sucește mințile bărbaților. Puțini știu că, în tinerețe, Monica Bârlădeanu își dorea să fie profesoară de religie. La 18 ani, aceasta a vrut să-și ia atestatul pentru predarea religiei.

Imaginile cu Monica Bârlădeanu nud încingeau imaginația bărbaților

De-a lungul carierei, Monica Bârlădeanu și-a surprins fanii pozând în ipostaze sexy. Într-una dintre aceste poze, se afla în casa de la Hollywood a fostului său iubit. Acesta este nimeni altul decât producătorul de film Bobby Păunescu. După despărțire, bărbatul a postat poza pe rețelele de socializare. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani de zile. Chiar și la 39 de ani, Monica Bârlădeanu a pozat apoape goală pentru o revistă din România. Pe coperta publicației, bruneta purta doar o haină pe umeri și pantofi. De asemenea, actrița apare în ipostaze sexy și într-o poză de promovare a propriului său brand de bijuterii. Pe lângă actorie, bijuteriile sunt o pasiune mai veche a vedetei.

Monica Bârlădeanu creează accesorii din argint masiv, iar afacerea îi merge extrem de bine. Unele modele de cercei produse de actriță sunt numite după prietenii și clienții care au inspirat-o. În 2014, pe 4 iulie, Monica Bârlădeanu a pozat acoperită doar de steagul americii. Această poză a făcut furori printre fanii americani ai vedetei.

Monica Bârlădeanu a renunțat să mai pozeze goală

Monica Bârlădeanu a găsit calea către Dumnezeu, la 41 de ani. La 18 ani, aceasta a vrut să devină profesoară de religie. Datorită credinței reactivate, actrița a avut parte de mai multe miracole. Un astfel de miracol a avut loc într-o zi de Sfânta Maria, pe data de 15 august. În acea seară, Monica Bârlădeanu s-a închinat la moaștele Sfântului Nicolae. Pe atunci, vedeta își dorea să-și găsească duhovnic, iar dorința i s-a îndeplinit la ieșirea din biserică.

„S-a întâmplat să îmi doresc un duhovnic adevărat. A venit în cel mai neașteptat mod. Anul trecut, în august, m-am dus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. N-am ieșit din biserică și un bărbat a intrat în biserică și m-a întrebat ce fac. Am spus că vreau să mă spovedesc. Și el mi-a spus să-l aștept să se schimbe că mă spovedește. El mi-a devenit duhovnic. Și e potrivit. Blândețea lui și felul lui m-au ajutat…”, povestea Monica Bârlădeanu în 2020.

Vedeta nu s-a mai spovedit 20 de ani, din cauza unei experiențe traumatizante din tinerețe. Așadar, zilele în care Monica Bârlădeanu poza nud sau aproape goală au apus, iar acum ea este o femeie foarte credincioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024