Prima pagină » Titlurile zilei » Imaginile care instalează teroarea! Gruparea lui Viorel Oarză s-a dus peste „Brăileni” acasă. Un nou scandal „coace” în lumea interlopă – EXCLUSIV/VIDEO

Imaginile care instalează teroarea! Gruparea lui Viorel Oarză s-a dus peste „Brăileni” acasă. Un nou scandal „coace” în lumea interlopă – EXCLUSIV/VIDEO

20 iun. 2023, 02:00, 17 ,
Lucian SAVA/ Cosmina PUIU, în Titlurile zilei

Scandalurile din lumea interlopă par că încep din nou, după o scurtă pauză. Zilele trecute, gruparea lui Viorel Oarză a fost surprinsă de camerele de supraveghere la poarta „Brăilenilor”

Se agită din nou apele în lumea interlopă din Iași. Recent, pe rețelele de socializare a început să circule un videoclip înregistrat de camerele de supraveghere, în care se observă gruparea condusă de Viorel Oarză în fața porții „Brăilenilor”. Imaginile au fost surprinse în Tătărași, iar mai apoi au fost publicate în mediul online și au strâns mii de vizualizări. Pe acestea se observă cum Viorel Oarză, fiul său și alți membri ai grupării s-au dus peste „Brăileni”, așa cum își spun nepoții lui Cosmos Tănase. În lumea interlopă se vorbește despre această „acțiune”.

Deși a fost una pașnică, polițiștii ieșeni au intrat pe fir, iar săptămâna trecută au fost efectuate percheziții. Oarză și cei din gruparea sa le-ar fi adresat amenințări și injurii rivalilor. De unde a început cearta dintre Oarză și „Brăileni”? Este simplu. Din momentul în care acesta și Costel Corduneanu s-au așezat la aceeași masă. Împăcarea dintre cei doi capi ai clanurilor mafiote din Iași nu a venit chiar peste noapte.

Gruparea lui Viorel Oarză a semănat teroare

Pe 26 octombrie 2022, Jean Brăileanu punea la cale o petrecere de zile mari, la Le Gaga. Și-a botezat copiii, iar nașii celor mici au fost Viorel Oarză și Andrei Trocin, zis Diavolul. Trocin a fost, până într-un anumit punct, prieten la cataramă cu membrii clanului Corduneanu. Totul, până într-o zi, când unul dintre frații Corduneanu ar fi dat o declarație la poliție care nu l-ar fi prea ajutat pe Trocin. „Iubirea” dintre Trocin și clanul Corduneanu s-ar fi stins atunci.

Cumva, „despărțirea” l-a apropiat pe Trocin de nepoții lui Cosmos Tănase, de „Brăileni”, așa cum își spun frații Tănase. Odată cu apropierea de „Brăileni”, Trocin a devenit apropiat și de Viorel Oarză, atât Oarză, cât și „Brăilenii” declarându-se, în nenumărate rânduri, dușmani ai clanului Corduneanu.

Lucrurile aveau să se schimbe. Trocin și Oarză s-au certat cu „Brăilenii”, au devenit prieteni cu clanul Corduneanu, iar cei din urmă au ajuns dușmanii tuturor celor menționați anterior. Nu este clar însă ce urmăresc cele două grupări și pentru ce se războiesc. Vă reamintim că în acest scandal s-a apelat inclusiv la arme de foc.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și de această dată. Cert este că gruparea lui Viorel Oarză a ajuns din nou în vizorul polițiștilor, după ce a mers la poarta „Brăilenilor”.

Comentarii
  • ÎNCREDERE ZERO ÎN JUSTIȚIE !

    Trăiască justiția care mai tot timpul ,,nu și-a făcut” treaba cu celeritate! Toți ăștia acum trebuiau să fie unde le e locul! Încredere ZERO în justiție!

  • niste boratani care nu au respect pentru nimic…

  • Brailenii încearcă să ii bage pe ăștia la pucarie…Li s-a terminat lichidul de șmecherie…

  • 15 ani de puscarie si se linistesc apele…scurt

  • Vandam,luase cu împrumut de la Oarza niște romane polițiste, între timp a fost arestat și drept urmare băieții lui Don Viorel au mers să le recupereze!! Dacă poliția i-ar aresta și judecătorii le-ar da vreo zece ani de pușcărie,cred că s-ar cam termina cu arfele de mafioți…ceva gen El Salvador!!

  • Alo DGA Iași?

    Vandam,luase cu împrumut de la Oarza niște romane polițiste, între timp a fost arestat și drept urmare băieții lui Don Viorel au mers să le recupereze!! Dacă poliția i-ar aresta și judecătorii le-ar da vreo zece ani de pușcărie,cred că s-ar cam termina cu arfele de mafioți…ceva gen El Salvador!!

  • Păi și interlopii sulii de ce nu au lăsat jmekeria de pe tik-tok deoparte să iasa la interval ? Să dovedească ceia ce latră ei pe tiki toki , ori sunt doar pisde fricoase ?

  • Bravo, Oarză, iaca ase mai citim ziarele 👍🏻!

  • Articol….
    Frumosi baieti noroc de Oarza, sa mai vedeti si voi cativa barbati!

  • Foarte bine le a facut! Pijdele alea de braileni s au ascuns ca potârnichile! Smecheri de carton. Iata dovada. Statea ca porcii in popoșoi!!! 😂😂😂
    Na, sa mai spuna cineva ca ciorile astea de braileni sunt smecheri. Cu sprayu in c.r 🤣🤣🤣

  • Neamul lui Cosmos sunt niște pizde fricoase care in afara de un frizer si un chelner nu au bătut pe nimeni spurcatii ăștia de indieni.

  • Jana fricoasa 😂😂😂😂

  • viorel varza un taran analfabet de la coada vacii ca si prostanu de morosanu isiot cu 4 clase ! va dau la gurita oricand la mine in dalas fraierilor )))

  • bai gomez taci dracu ca te caci in fundu curtii la tine in dalas

  • Dracea sluga tuturor

    Brailenii nu sunt singuri , s-au impacat cu Adriana si Vasilica Curduneanu , deci familia Coardelor este impartita in doua de teroare , unii cu Oarza si unii cu brailenii , dar tot ei vor cadea cu curu in poola :)))

  • Au venit astia sași ia spray-ul înapoi și țiganii nu-l mai dau?

  • Nici sa va incaierati nu stiti, va zgariati un pic la picior si asta a fost tot.
    Merliti-va si voi acolo cum trebuie dar nu doar online. Intrati unii peste altii in case, scoateti cuțîtili si bagati-le in burțile alea pline de shit !Ce faceti este doar bla bla bla
    Nu sunteti seriosi deloc !
    Are Romania mai multi proxeneti decat macaragii sau zidari.
    La ce dracu sa va ia pe toti nu va ucideti ghini di tăt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *